55+ weken

En u denkt nog steeds dat 55+'ers alleen maar thuis achter de geraniums zitten? Dan kunnen wij u bij deze, uit eigen ervaring, meedelen: dat is absoluut niet het geval! Al jaren is het namelijk een begrip op ons park: de 55+ weken.

Ieder voor- en najaar komen er weer een groot aantal echtparen en/of alleengaanden 55+'ers naar ons park om met elkaar te genieten van een compleet verzorgt activiteitenprogramma. Het zijn hele uiteenlopende activiteiten zodat er voor iedereen wel iets van zijn of haar gading tussen zit. In 2018 zijn we bijvoorbeeld op excursie geweest naar Deventer, hebben we genoten van een heerlijke High Tea, hebben we met elkaar het Molka-spel gespeelt en hebben we de omgeving van het park op de fiets verkent. Natuurlijk met een tussenstop onderweg voor een heerlijke kop koffie. 

Wilt u weten wat er nog meer is georganiseerd tijdens de 55+ weken in het najaar van 2018? Klik dan op onderstaande button voor het programmaboekje. 

Programma najaar 2018

 

55+ weken is dubbel genieten in het Vechtdal! 

Dubbel genieten? Ja: dubbel genieten inderdaad! Waarom? Omdat u in de 55+ weken, qua verblijfskosten, slechts de helft betaald van de in het hoogseizoen geldende prijs. Ofwel: u kunt twee weken genieten voor de prijs van één week! Twee weken gezelligheid, uitstapjes en ontmoeting met 50% korting! Maar ook zeker 2 weken even lekker er tussenuit en genieten van alles wat Bergzicht u te bieden heeft.

U bent namelijk absoluut niet verplicht om aan alle activiteiten deel te nemen! Trekt u er liever zelf op uit? Pak dan de fiets of uw wandelschoenen en ontdek het grote fietsknooppuntennetwerk of wandel een van de taloze wandelroutes in de directe omgeving van ons park. 

 

Boek nu uw 55+ vakantie online

Enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande button, zoek en boek uw accomodatie en kom genieten!

Zoek & boek!                            

Alvast goede dagen/weken met elkaar gewenst!

Team Bergzicht!

Data 2019

Zoals gezegd: de 55+ weken worden twee keer per jaar georganiseerd, in blokken van twee keer twee weken. Voor 2019 kunt u de volgende data in uw agenda noteren:

  • 15 juni – 22 juni & 22 juni – 29 juni
  • 24 augustus – 31 augustus & 31 augustus – 07 september

 

 

55+ Kampeerarrangement 

Speciaal voor de 55+ weken hanteren wij ook een aanpast tarief voor de kampeerplaatsen. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op onderstaande button

55+ Kampeerarrangement