Chalets

Luxe en comfort... Dat vindt u in onze chalets! Een ieder prachtig gelegen op ruime kavels. U kunt tijdens uw vakantie dan ook optimaal genieten van uw privacy en de rust, ruimte en natuur, heerlijk! Hieronder vindt u ons aanbod aan chalets. U heeft de keuze uit 4, 6 of 8 persoons types.

Kamperen

Bij ons is kamperen extra genieten. Niet alleen kunt u genieten van uitstekende faciliteiten, maar vanuit uw tent of caravan loopt u zo de prachtige natuur in. Dát is het echte vakantiegevoel! Verzeker uzelf van een heerlijke kampeervakantie. Wij heten u van harte welkom!

Stacaravans

Wij hebben diverse types stacaravans in de verhuur. De vier- en de zes persoons stacaravan zijn ook te huur in de XL variant. Deze is niet alleen breder, maar heeft ook grotere vertrekken. Welke kiest u? Hieronder vindt u alle informatie over de betreffende types.

Zorgchalets

U zoekt een aangepaste vakantiewoning? Heeft u of uw medereiziger zorg nodig tijdens zijn of haar vakantie? Geen probleem! Bij ons kunt u zorgeloos genieten van een vakantie in het mooie Vechtdal nabij Ommen. Unieke Zorgvakanties Overijssel biedt deze plek. Unieke Zorgvakanties Overijssel is geschikt voor ouderen met een beperking en/of gezinnen met een gezinslid die een lichamelijke en/of verstandelijke beperking heeft. U kunt bij Unieke Zorgvakanties Overijssel een zorgeloze vakantie vieren en de zorgvragende krijgt de zorg die hij/zij nodig heeft.

Bekijk ook de video-impressie van onze zorgchalet:

 

Kampeerlodge

Het echte kampeergevoel, maar dan met net iets meer comfort? De Kampeerlodgy is een heerlijke accommodatie voor u als kampeerliefhebber. Kijk snel verder voor meer informatie over deze comfortabele accommodatie.

Tourcaravan

Te koop