Op vakantie in het Overijsselse Vechtdal

Op ons park zijn tal van accommodaties en verblijfsmogelijkheden. Een deel van de accommodaties is particulier bezit. Klik hier voor meer informatie hierover. 
Onderstaand vindt u een overzicht van het beschikbare aanbod.

Gelijk boeken? Klik dan op onderstaande button.

Boek nu gelijk uw verblijf!

Na 24 oktober is het niet mogelijk meer om een verblijf in bijvoorbeeld november of december (kerstvakantie) online te boeken. Echter: er zijn wel verblijfsmogelijkheden in deze periode. Wilt u een verblijf boeken? Dan vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen (bij voorkeur op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur) via 0529 45 14 08 zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

 

Stacaravans

Verspreid over ons park bevinden zich een aantal stacaravans. Deze stacaravans zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Alle stacaravans staan op een eigen, veelal afgeschermd, perceel. Zo heeft u in de meeste gevallen veel privacy in en om uw vakantieverblijf! 

Chalets

Op ons park staan een groot aantal chalets geschikt voor respectievelijk 4, 6 of 8 personen. Tevens variëren de chalets in luxe: van een keuken met vaatwasser tot wellness-badkamer. Alle chalets staan op eigen, veelal door hagen afgeschermde, percelen. U vraagt zich af wat het voordeel is van een chalet ten opzichte van een stacaravan? Een chalet is luxere/ nieuwere versie van een stacaravan met iets meer comfort. 

Chalodge

Vanaf maart 2020 nieuw op Bergzicht en uniek in Nederland: de Chalodge! Een unieke combinatie tussen een chalet en een lodge. Er staan 4 chalogdes gegroepeerd op één veld. Dit maakt dat deze accommodaties uitermate geschikt zijn voor vrienden- of familieweekenden! Op dit moment zijn we druk bezig met het plaatsen en afbouwen. #comingsoon

Lodges

Het echte kampeergevoel, maar dan met net iets meer comfort? De Kampeerlodge is een heerlijke accommodatie voor u als kampeerliefhebber. Kijk snel verder voor meer informatie over deze comfortabele accommodatie.

Kamperen

Bij ons is kamperen extra genieten. Niet alleen kunt u genieten van uitstekende faciliteiten, maar vanuit uw tent of caravan loopt u zo de prachtige natuur in. Dát is het echte vakantiegevoel! Verzeker uzelf van een heerlijke kampeervakantie. Wij heten u van harte welkom!

Zorgchalets en mantelzorgchalet

Zoekt u een aangepast vakantieverblijf of heeft u, uw partner of ander gezinslid zorg nodig tijdens de vakantie? In samenwerking met Zorgvakanties Overijssel kunt u op Bergzicht in een luxe aangepaste zorgchalet zorgeloos genieten van een kort of langer verblijf in het prachtige Overijsselse Vechtdal, nabij het gezellige stadje Ommen.

Groepsaccommodatie

Omgeven door prachtige natuur vindt u boerderij ‘het Reggedal’. Gelegen tussen de glooiing van Lemeler- en Archemerberg in het idyllische stroomdallandschap van zowel de Regge als de Vecht vindt u verschillende sfeervol ingerichte horeca- en overnachtingsaccommodaties voor uw feesten, vergaderingen of groepsovernachting.

Te koop