Uw vakantie op Camping en Chaletpark Bergzicht in Ommen

Op ons park zijn tal van accommodaties en verblijfsmogelijkheden. Ons park beschikt over zo'n 50 kampeerplaatsen en 250 verhuuraccommodaties. Als het gaat om de verhuuraccommodaties zijn er verschillende verhuurmogelijkheden:

  • Bergzicht is eigenaar van diverse chalets en deze chalets zijn dus het hele jaar beschikbaar voor de verhuur.
  • Bergzicht verhuurt chalets en stacaravans voor eigenaren die de verhuur aan ons uitbesteden.
  • Een gedeelte van de eigenaren verhuren hun chalet/stacaravan zelf. 
  • Een gedeelte van de eigenaren verhuurt niet en hebben hun chalet/stacaravan alleen voor eigen gebruik.

Onderstaand vindt u een overzicht van het huidige beschikbare aanbod. Heeft u specifieke wensen over/voor een verblijf? Bijvoorbeeld een verblijf met grote groepen? Neem dan contact met ons op!

Bent u nog niet overtuigd dat u moet kiezen voor een verblijf op ons park? Kijk dan eens welke faciliteiten er allemaal zijn, of wat er in de omgeving te doen is. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende arrangementen. Zo kunt u, tegen gereduceerd tarief, optimaal genieten! 

 

 

Kamperen

Bij ons is kamperen extra genieten. Niet alleen kunt u genieten van uitstekende faciliteiten, maar vanuit uw tent of caravan loopt u zo de prachtige natuur in. Dát is het echte vakantiegevoel! Verzeker uzelf van een heerlijke kampeervakantie. Wij heten u van harte welkom!

Lodges

Het echte kampeergevoel, maar dan met net iets meer comfort? De Kampeerlodge is een heerlijke accommodatie voor u als kampeerliefhebber. Kijk snel verder voor meer informatie over deze comfortabele accommodatie.

Chalets

Op ons park staan een groot aantal chalets geschikt voor respectievelijk 4, 6 of 8 personen. Tevens variëren de chalets in luxe: van een keuken met vaatwasser tot wellness-badkamer. Alle chalets staan op eigen, veelal door hagen afgeschermde, percelen. U vraagt zich af wat het voordeel is van een chalet ten opzichte van een stacaravan? Een chalet is luxere/ nieuwere versie van een stacaravan met iets meer comfort. 

Stacaravans

Verspreidt over ons park bevinden zich een groot aantal stacaravans. Deze stacaravans zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Alle stacaravans staan op een eigen, veelal afgeschermd, perceel. Zo heeft u in de meeste gevallen veel privacy in en om uw vakantieverblijf! 

Zorgchalets en mantelzorgchalet

Zoekt u een aangepast vakantieverblijf of heeft u, uw partner of ander gezinslid zorg nodig tijdens de vakantie? In samenwerking met Zorgvakanties Overijssel kunt u op Bergzicht in een luxe aangepaste zorgchalet zorgeloos genieten van een kort of langer verblijf in het prachte Overijsselse Vechtdal, nabij het gezellige stadje Ommen.

Te koop

Groepsaccommodatie

Omgeven door prachtige natuur vindt u boerderij ‘het Reggedal’. Gelegen tussen de glooiing van Lemeler- en Archemerberg in het idylilische stroomdallandschap van zowel de Regge als de Vecht vindt u verschillende sfeervol ingerichte horeca- en overnachtingaccommodaties voor uw feesten, vergaderingen of (groeps)overnachting.