Op vakantie in het Overijsselse Vechtdal

Op het park zijn tal van accommodaties en verblijfsmogelijkheden. Een deel van de accommodaties is particulier bezit. Klik hier voor meer informatie hierover. 
Onderstaand vindt u een overzicht van het beschikbare aanbod.

Stacaravans

Onze stacaravan is geschikt voor 4 personen en stat op een eigen, afgeschermd perceel. Zo heeft u veel privacy in en om uw vakantieverblijf! Kijk snel verder voor meer informatie.

Chalets

Op het park staan een groot aantal chalets, geschikt voor 6 of 8 personen. Tevens variëren de chalets in luxe: van een keuken met vaatwasser tot wellness-badkamer. Alle chalets staan op eigen, veelal door hagen afgeschermde, percelen. 

U vraagt zich af wat het voordeel is van een chalet ten opzichte van een stacaravan? Een chalet is luxere / nieuwere versie van een stacaravan met iets meer comfort. 

Chalodge

Uniek in Nederland: de Chalodge! Een unieke combinatie tussen een chalet en een lodge. Er staan vier chalogdes gegroepeerd op één veld. Zo zijn de Chalodge's uitermate geschikt zijn voor vrienden- of familieweekenden!

Kamperen

Kamperen op Bergzicht is extra genieten. Niet alleen kunt u genieten van uitstekende faciliteiten, maar vanuit uw tent of caravan loopt u zo de prachtige natuur in. Dát is het echte vakantiegevoel! Verzeker uzelf van een heerlijke kampeervakantie. Bij uw tent of caravan mag er 1 bijzettentje (max 4 m2) gezet worden. Van harte welkom!

Zorgchalets en mantelzorgchalet

Zoekt u een aangepast vakantieverblijf of heeft u, uw partner of ander gezinslid zorg nodig tijdens de vakantie? In samenwerking met Zorgvakanties Overijssel kunt u op Bergzicht in een luxe aangepaste zorgchalet zorgeloos genieten van een kort of langer verblijf in het prachtige Overijsselse Vechtdal, nabij het gezellige stadje Ommen.

Te koop

Lodge