Welkom in uw accommodatie of op uw kampeerplaats!

Op ons park zijn tal van accommodaties en verblijfsmogelijkheden. Onderstaand vindt u een overzicht van het huidige aanbod. Heeft u specifieke wensen over/voor een verblijf? Bijvoorbeeld een verblijf met grote groepen? Neem dan contact met ons op!

Bent u nog niet overtuigd dat u moet kiezen voor een verblijf op ons park? Kijk dan eens welke faciliteiten er allemaal zijn, of wat er in de omgeving te doen is. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende arrangementen. Zo kunt u, tegen gereduceerd tarief, optimaal genieten! 

Bent u nu overtuigd? Wij verwelkomen u graag op Camping en Chaletpark Bergzicht.

 

 

Kamperen, camperplaats en trekkersveld

Bij ons is kamperen extra genieten. Niet alleen kunt u genieten van uitstekende faciliteiten, maar vanuit uw tent of caravan loopt u zo de prachtige natuur in. Dát is het echte vakantiegevoel! Verzeker uzelf van een heerlijke kampeervakantie. Wij heten u van harte welkom!

Lodges

Het echte kampeergevoel, maar dan met net iets meer comfort? De Kampeerlodge is een heerlijke accommodatie voor u als kampeerliefhebber. Kijk snel verder voor meer informatie over deze comfortabele accommodatie.

Chalets

Luxe en comfort... Dat vindt u in onze chalets! Een ieder prachtig gelegen op ruime kavels. U kunt tijdens uw vakantie dan ook optimaal genieten van uw privacy en de rust, ruimte en natuur, heerlijk! Hieronder vindt u ons aanbod aan chalets. U heeft de keuze uit 4, 6 of 8 persoons types.

Stacaravans

Wij hebben diverse types stacaravans in de verhuur. De zes persoons stacaravan is ook te huur in de XL variant. Deze is niet alleen breder, maar heeft ook grotere vertrekken. Welke kiest u? Hieronder vindt u alle informatie over de betreffende types.

Zorgchalets en Mantelzorgchalet

U zoekt een aangepaste vakantiewoning? Heeft u of uw medereiziger zorg nodig tijdens zijn of haar vakantie? Geen probleem! Bij ons kunt u zorgeloos genieten van een vakantie in het mooie Vechtdal nabij Ommen. Unieke Zorgvakanties Overijssel biedt deze plek. Unieke Zorgvakanties Overijssel is geschikt voor ouderen met een beperking en/of gezinnen met een gezinslid die een lichamelijke en/of verstandelijke beperking heeft. U kunt bij Unieke Zorgvakanties Overijssel een zorgeloze vakantie vieren en de zorgvragende krijgt de zorg die hij/zij nodig heeft.

Bekijk ook de video-impressie van onze zorgchalet:

 

Te koop