Kampeerplaats

Op ons groene park in Ommen kunt u comfortabel kamperen op mooie plaatsen van 10 bij 10 meter. U heeft dus voldoende ruimte voor uw toercaravan, tent of camper en een bijzet tentje en fietsen. Alle kampeerplaatsen beschikken over een elektriciteitaansluiting (6A), wateraansluiting en vuilwater afvoer middels een servicezuil. Verder is ook uw huisdier van harte welkom, mits aangelijnd.

Daarnaast kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten van ons park zoals goed verzorgd en schoon sanitair en een verwarmd zwembad met peuterbad. Op de kampeervelden zijn diverse leuke speeltoestellen geplaatst voor de kinderen. De grotere speeltuin met o.a. een kabelbaan en een groot klim- en glijtoestel is op loopafstand. 

We zijn trots op onze prachtige ligging in de natuurlijke omgeving van het fraaie Reggedal. We besteden dan ook veel aandacht en zorg aan het onderhoud van ons park. Vanaf het park wandelt u ongemerkt de natuur in en kunt u ontspannen genieten van de rust en de ruimte die hier zo vanzelfsprekend is. Dát is pas kamperen in een mooie omgeving...

Wij beschikken ook over royale jaarplaatsen voor uw stacaravan of chalet met aansluiting op alle belangrijke voorzieningen.

Terug naar overzicht