LMC tourcaravan

Op ons groene park in Ommen kunt u in onze LMC tourcaracvan comfortabel kamperen op een mooie plaats van 10 bij 10 meter. Alle kampeerplaatsen beschikken over een elektriciteitaansluiting (6A), wateraansluiting en vuilwater afvoer middels een servicezuil. Verder is ook uw huisdier van harte welkom, mits aangelijnd.

De tourcaravan beschikt over: 

  1.     Een vast 2-persoonsbed
  2.     De mogelijkheid tot het creëren van 2 extra bedden in de caravan
  3.     2 slaapplaatsten in de uitbouw van de voortent
  4.     4. Een compleet ingerichtte voortent met tuinmeubilair

Daarnaast kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten van ons park zoals goed verzorgd en schoon sanitair en een verwarmd zwembad met peuterbad. Op de kampeervelden zijn diverse leuke speeltoestellen geplaatst voor de kinderen. De grotere speeltuin met o.a. een kabelbaan en een groot klim- en glijtoestel is op loopafstand. 

We zijn trots op onze prachtige ligging in de natuurlijke omgeving van het fraaie Reggedal. We besteden dan ook veel aandacht en zorg aan het onderhoud van ons park. Vanaf het park wandelt u ongemerkt de natuur in en kunt u ontspannen genieten van de rust en de ruimte die hier zo vanzelfsprekend is. Dát is pas kamperen in een mooie omgeving...

Terug naar overzicht

Boek uw chalet direct online. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per e-mail uw boeking doorgeven. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0529 - 45 12 08 of info@bergzicht.nl.