Arrangementen Bergzicht 2019

Ook in 2019 hebben wij op Camping en Chaletpark Bergzicht weer verschillende arrangementen voor u samengesteld. Door gebruik te maken van deze arrangementen kunt u optimaal genieten van een verblijf, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Op die manier is het voor u als gast dus dubbel genieten op ons prachtige park in Giethmen op een steenworp afstand van het gezellige hanzestadje Ommen. 

Kies uw arrangement 

Naast de arrangementen rondom verschillende feestdagen in het voorjaar hebben we ook een aantal mooie aanbiedingen voor u opgesteld aan de hand van verschillende tijdsperiodes. Op die manier bent u verzekerd van een plek op ons park en kunt u langskomen wanneer u wilt. De hele periode aanwezig zijn of juist alleen de weekenden naar ons park om uit te rusten na een drukke werkweek? Het kan allemaal als u een arrangement bij ons boekt. U betaald namelijk een vast bedrag ongeacht het aantal aanwezige dagen of nachten. 

En een fijne bijkomstigheid: als u een arrangement bij ons boekt kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten die wij op ons park hebben. Neem een duik in ons verwarmde zwembad, geniet iedere ochtend van warme broodjes in onze parkwinkel of maak gebruik van onze andere faciliteiten. Natuurlijk kunt u, lopend of op de fiets, de prachtinge omgeving van ons park ontdekken.

 

Zorgvakantie in Ommen, Overijssel

Wist u trouwens dat u bij ons ook 'zorgeloos' kunt genieten in een zorgchalet via Zorgvakanties Overijssel? Deze chalet is zeer geschikt voor ouderen met een beperking of voor gezinnen met een gezinslid die een beperking heeft. Desgewenst kan voor de zorgvragende de extra specifieke zorg geregeld worden die nodig is. De aparte, naastgelegen 6-pers mantelzorgchalet is ideaal voor uw eventuele familie of begeleiders. 

Meer informatie Zorgchalet