55+ weken, kampeerarrangement

Speciaal voor de 55-plusser hebben wij in juni en augustus twee speciale 55+ weken. U kunt in deze weken gezamenlijke activiteiten ondernemen, door ons georganiseerd. Dit kunnen onder andere zijn:

 • Samen zingen
 • Bowlen
 • Fietstocht omgeving Ommen
 • Nagelholtjen
 • Dagtochten
 • Samen (uit)eten
 • Midgetgolf
 • Gezamenlijk zelfgemaakt buffet

Deze activiteiten zullen zowel op het park als in de omgeving plaatsvinden.

 

Meer informatie?

Wilt u een uitgebreid overzicht van het programma van de laatste 55+ weken, of bent u benieuwd naar een sfeerimpressie van de 55+ weken van 2018? Klik dan op bovenstaande foto en neem zo een kijkje in het fotoboek of klik op onderstaande button voor het programmaboekje van 2018.

Programma najaar 2018

 

 

Periode

 1. 15 juni – 22 juni | 22 juni – 29 juni
 2. 24 augustus – 31 augustus | 31 augustus – 07 september

Kosten

 1. Plaats € 110,-
 2. Toeristenbelasting € 14,- 

Let op: prijzen per week, op basis van 2 personen exclusief reserveringskosten. 

Voor bijkomende kosten, overige tarieven en eventuele toeslagen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen. Wij staan u graag te woord. Maar natuurlijk ook per mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

 1. Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
 2. Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
 3. Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Boek direct

 

 

Wifi op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

 1. - Per dag        €   2,-
 2. - Per week      € 10,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie.

 

Meer arrangementen?

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019