55+ weken, kampeerarrangement

Uw luifel staat, de stoelen zijn uitgeklapt: het genieten kan beginnen. Even een praatje met de buurman, of afwassen met de buurvrouw: een ontspannen sfeer voor een heerlijke vakantie. 'Gaan jullie morgen mee met de excursie? Wij zijn wel van plan om te gaan.'

Het is deze sfeer die veelal op ons park hangt tijdens de 55+ weken die twee keer per jaar plaatsvinden op ons park. Meer en meer weten ook de kampeerders ons park te vinden tijdens deze weken, en daarom hebben we voor hen ook een speciale prijs. U betaald voor een hele week nu namelijk maar €110,-* voor twee personen!

* prijzen zijn exclusief bijkomende kosten

55+ weken, samen het Vechtdal ontdekken!

Tijdens de 55+ weken is er, naast het heerlijk ontspannen genieten op uw kampeerplaats, een gevarieerd activiteitenprogramma voor u opgesteld. Wat dacht u bijvoorbeeld van samen bbq'en, een museum bezoeken of luisteren naar een optreden van een koor die speciaal van u op het park komt. Zomaar een kleine greep uit het aanbod. Klik voor het complete programma van de 55+ weken in het najaar van 2018 op onderstaande button. 

Programma najaar 2018

Vindt u het allemaal toch wel wat druk en wilt u even een middagje voor u zelf of bijvoorbeeld even een stuk te wandelen of te fietsen? Geen enkel probleem, deelname aan de activiteiten is absoluut geen verplichting. 

 

Chalet of stacaravan huren?

Twijfelt u toch nog tussen de keuzes kamperen of huren? Ook voor het huren van een chalet of stacaravan hebben we tijdens de 55+ weken aangepaste tarieven. Meer informatie hierover vindt u door op onderstaande button te klikken.

55+ weken

 

55+ Kampeerarrangement 2019

Zoals gezegd: de 55+ weken worden twee keer per jaar georganiseerd, in blokken van twee keer twee weken. Voor 2019 kunt u de volgende data in uw agenda noteren:

  • 15 juni – 22 juni | 22 juni – 29 juni
  • 24 augustus – 31 augustus | 31 augustus – 07 september

Kosten

  • Plaats € 110,- 
  • Toeristenbelasting € 14,- 
  • Reserveringskosten Online € 5,- / telefonisch € 10,-

Let op: prijzen zijn per week, op basis van 2 personen exclusief reserveringskosten. 

Voor bijkomende kosten, overige tarieven en eventuele toeslagen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen. Wij staan u graag te woord. Maar natuurlijk ook per mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

  1. Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
  2. Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
  3. Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Boek direct

 

Wifi op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

  • Per dag        €   2,-
  • Per week      € 10,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie.

 

Meer arrangementen?

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019