Zoek en boek

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse - Verwenarrangement

De geur van heerlijke, verse koffie met warme broodjes en een gekookte eitje in de ochtend, of een uitgebreid warm- en koud buffet na een heerlijke dag fietsen.

Sinds 2018 is het op Bergzicht mogelijk om het algemene arrangement aan te vullen met een verwenarrangement. Als u dit arrangement boekt kunt u extra genieten: iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en in de avond zal er een heerlijk, uitgebreid diner, buffet of iets dergelijks klaar staan! Ook is het mogelijk om vanaf het ontbijt een lunchpakket klaar te maken. Op die manier bent u, wat voeding betreft, de hele week ontzien van het doen van boodschappen waardoor u uw tijd op Bergzicht maximaal als vakantie kunt besteden!

Onderstaand vindt u  een overzicht van het verwen-arrangement van 2019 (klik op de afbeelding om in te zoomen) 

 

Wilt u niet alle dagen aanschuiven, maar wel een of een aantal keren? Geen enkel probleem! Het is namelijk ook mogelijk om zo nu en dan aan te schuiven. Op die manier bent u niet verplicht om het hele arrangement te boeken. Het is voor ons wel fijn om te weten wie er allemaal komen dineren. Zou u dit vooraf willen melden? Dit kan op de intekenlijsten bij de receptie.

Online boeken van dit arrangement is helaas niet mogelijk. Als u gebruik wilt maken van dit arrangement vragen wij u contact met ons op te nemen via 0529 45 12 08 of info@bergzicht.nl

 

 

 

 

 

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse, standaard arrangement

De ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse wordt gereden van 3 tot 7 september 2019. Mooie routes in de prachtige omgeving van het Vechtdal zijn weer voor u uitgestippeld. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag, bij de start uitgereikt.

Ook Camping en Chaletpark Bergzicht verleend graag zijn medewerking! Deze dagen geld op het park een gereduceert tarief. U betaalt voor de periode van maandag 2 september t/m zaterdag 7 september slechts €140,- voor een kampeerplaats en €235,- voor een accomodatie. Komt u met de camper en wilt u van camping naar camping meereizen met de fietsvierdaagse? Maak dan gebruik van het camperarrangement! Deze prijzen zijn inclusief twee deelnemerskaarten!

Interesse? Klik dan gauw op onderstaande button voor meer informatie over het standaard arrangement.

Standaard arrangement fietsvierdaagse