Zoek en boek

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse - Verwenarrangement

De geur van heerlijke, verse koffie met warme broodjes en een gekookte eitje in de ochtend, of een uitgebreid warm- en koud buffet na een heerlijke dag fietsen.

Genieten van al deze extra's? Boek dan het verwenarrangement. Als u dit arrangement boekt kunt u extra genieten: iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar en in de avond zal er een heerlijk, uitgebreid diner, buffet of iets dergelijks klaar staan! Ook is het mogelijk om vanaf het ontbijt een lunchpakket klaar te maken. Op die manier bent u, wat voeding betreft, de hele week ontzien van het doen van boodschappen waardoor u uw tijd op Bergzicht maximaal als vakantie kunt besteden!

Wilt u niet alle dagen aanschuiven, maar wel een of een aantal keren? Geen enkel probleem! Het is namelijk ook mogelijk om zo nu en dan aan te schuiven. Op die manier bent u niet verplicht om het hele arrangement te boeken. Het is voor ons wel fijn om te weten wie er allemaal komen dineren. Zou u dit vooraf willen melden? Dit kan op de intekenlijsten bij de receptie.

 

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse, standaardarrangement

Zoekt u geen extra's maar gewoon een locatie om te kunnen verblijven? Maak dan gebruik van het standaardarrangement.

Standaardarrangement fietsvierdaagse

 

Boek nu uw arrangement!

Hebben we uw interesse gewekt? Schroom dan niet en leg nu uw arrangement vast! 

 

Kampeerarrangement 6 - 11 september

Kampeerplaats - Verwenarrangement op basis van twee personen     € 390        BOEK DIRECT >>    

 

 

Accommodatiearrangement 6 - 11  september

Accommodatie - Verwenarrangement op basis van twee personen     € 550        BOEK DIRECT >>