Hemelvaart en pinksteren, kampeerarrangement

Last minute Pinksterweekend

Het oorspronkelijke arrangement is momenteel misschien niet meer zo aantrekkerlijk. Daarom hebben we nog een last-minute actie voor u! Nog steeds in twijfel om er even tussenuit te gaan tijdens het Pinksterweekend?

Reserveer nu

Arrangement inclusief...

Als u dit arrangement boekt mag u uw caravan, tent, vouwwagen of wat dan ook laten staan van Hemelvaart tot en met Pinksteren. En waar u normaal wordt verzocht voor 11.00 uur uw plaats te verlaten mag u in dit geval de hele dag de tijd nemen om te vertrekken. Ofwel: u ontvangt een extra dag om te genieten!

En natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van alle faciliteiten op ons park zoals het verwarmde zwembad en de grote speeltuin. En wat dacht u van het grote wandel- en fietsnetwerk rondom ons park!

 

Meer arrangementen?

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019

 

Periode

  1. 29 Mei - 10 juni 2019

Kosten

  1. Plaats € 195,-
  2. Toeristenbelasting € 25,-
  3. Reserveringskosten Online € 5,- / telefonisch € 10,-

Let op: dit is op basis van 2 personen, exclusief boekingskosten.
Per persoon per nacht extra kost € 5,50 

Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek op 2e pinksterdag.
Vertrek is de hele dag mogelijk, tot maximaal 23u.

Voor bijkomende kosten, (groeps)arrangementen, overige tarieven en eventuele toeslagen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen. Wij staan u graag te woord. Maar natuurlijk ook per mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

  1. Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
  2. Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
  3. Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Boek nu online

 

Wifi op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

  1. - Per dag        €   2,-
  2. - Per week      € 10,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie.