Zoek en boek

Juni arrangement

De zomer komt eraan!

De langste dag is weer in zicht: het is juni! De afgelopen jaren is gebleken dat de juni-maand vaak al erg mooie, warme dagen voor ons in petto heeft. Pak uw fiets uit de stalling, of de wandelschoenen uit de kast en ontdek de mooie natuur rondom ons park. Het park zelf is vaak nog een oase van rust waardoor u de rust van de omgeving iedere avond mee kunt nemen naar uw kampeerplaats.

De pinksterdagen vallen ook in deze periode. Dit zaak vaak wel iets drukkere dagen maar dit kan juist ook een aangename onderbreking van de rust zijn. En één geluk: na de pinksterdagen heeft u nog een aantal dagen om weer bij te komen van de drukte. 

De stad Ommen zelf maakt zich klaar voor het naderende hoogseizoen waardoor er langzamerhand wel al leuke activiteiten zijn in en rondom Ommen. 

En bent u 55+? Dan heeft u geluk: binnen het juni-arrangement kunt u namelijk ook zonder extra boekingskosten mee doen aan 55+ weken op ons park die ook in deze periode vallen. Voor meer informatie over deze weken klikt u hier.

 

 

Wandelen- en fietsroutes

Ontdek de omgeving van Bergzicht per fiets of lopend? Klik dan op een van onderstaande buttons en stippel uw route uit!

Fietsen              Wandelen 

 

 

 

Periode

  1. 1 Juni - 30 juni 2019

Kosten

  1. Plaats € 300,-
  2. Toeristenbelasting € 25,-
  3. Reserveringskosten € 10,-

Let op: dit is op basis van 2 personen. 

Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek voor 11.00u.

Voor bijkomende kosten, (groeps)arrangementen, overige tarieven en eventuele toeslagen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen. Wij staan u graag te woord. Maar natuurlijk ook per mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

  1. Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
  2. Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
  3. Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Boek nu uw arrangement!

Hebben we uw interesse gewekt? Schroom dan niet en leg nu uw arrangement vast. Helaas is het niet mogelijk om dit arrangement online te boeken. Neem daarom nu contact met ons op en bespreek uw arrangement.

WIFI op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

  1. - Per dag        €   2,-
  2. - Per week      € 10,-
  3. - Per maand   € 40,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

 

Meer arrangementen?

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019