Zoek en boek

Mei+ arrangement

Ja natuurlijk, mei duurt maar 31 dagen. Maar met het mei+ arrangement van Bergzicht lijkt die dit jaar veel langer te duren!

Meivakantie, Pinksteren en Hemelvaart in Ommen

Wanneer u dit arrangement boekt, boekt u namelijk niet alleen de mei-maand, maar verwelkomen we u graag in de meivakantie, met Hemelvaart én Pinksteren in Ommen! Zo kunt u Koningsdag al bij ons vieren, waarna de kinderen de hele week kunnen deelnemen aan de activiteiten van het recreatieteam. En is het goed weer? Dan kunnen ze alvast een duik nemen in ons verwarmde zwembad!

De dagen na de meivakantie kunt u genieten van de rust op en rondom ons park. Vanaf 29 mei zal het weer wat drukker worden op ons park: de hemelvaartsdagen staan voor de deur! Steeds meer echtparen, gezinnen en families weten ons ook deze dagen te vinden zodat het vaak een gezellige drukte is op ons park. En na de hemelvaartsdagen kunt u uw caravan of tent gewoon laten staan om de pinksterdagen weer terug te komen. 

Of, in het meest ideale geval blijft u natuurlijk gewoon de tussenliggende dagen gewoon op ons park, en geniet u van alles wat de omgeving te bieden heeft! 

 

Koningsdag_Ommen

 

 

Mei+ arrangement 

  1. 27 april t/m 10 juni 2019

Kosten

  1. Plaats € 575,-
  2. Toeristenbelasting € 40,-
  3. Reserveringskosten € 10,-

Let op: dit is op basis van 2 personen.

Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek op 2e pinksterdag
Vertrek is de hele dag mogelijk, tot maximaal 23u.

Voor bijkomende kosten, (groeps)arrangementen, overige tarieven en eventuele toeslagen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch (0529 45 12 08) doen. Wij staan u graag te woord. Maar natuurlijk ook per mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

  1. Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
  2. Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
  3. Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Boek nu uw arrangement!

Hebben we uw interesse gewekt? Schroom dan niet en leg nu uw arrangement vast. Helaas is het niet mogelijk om dit arrangement online te boeken. Neem daarom nu contact met ons op en bespreek uw arrangement.

WIFI op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

  1. - Per dag        €   2,-
  2. - Per week      € 10,-
  3. - Per maand   € 40,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

 

Meer arrangementen?

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019