Zoek en boek

Seizoensarrangement

U wilt maar 1x per jaar uw (voor)tent of vouwwagen opzetten en afbreken en tussendoor maximaal genieten van alle faciliteiten die Camping en Chaletpark Bergzicht u te bieden heeft? Wat dacht u bijvoorbeeld van het ruime verwarmde zwembad, het grote sportveld of de tal van activiteiten in de regio

Regelmatig een weekendje weg

Als u een seizoensarrangement boekt bent u het hele seizoen verzekerd van een kampeerplaats. Na een drukke week een weekendje weg? Even er een paar dagen tussenuit? Het kan allemaal, uw caravan, tent of vouwwagen staat er toch...

Meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, zomervakantie en zelfs de herfstvakantie: u bent meer dan welkom! Wist u trouwens dat er in alle vakanties een recreatieteam aanwezig is? Geniet op deze manier maximaal van alles wat Bergzicht u te bieden heeft: de ontluikende natuur en de rust in het voorseizoen, de gezelligheid van het hoogseizoen om tot slot bij te komen van het feestgedruis tussen de prachtige herfstkleuren op en rondom ons park!

 

Gezelligheid_bij_de_Vechtdal_Fietsvierdaagse

 

Meer arrangementen

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019

Seizoensarrangement op Bergzicht

 • 30 maart - 26 oktober 2019

Kosten

 • Plaats € 1.340,-
 • Toeristenbelasting € 130,-
 • Reserveringskosten € 10,-
 • Mede eigenaar: plaats € 182,50 - toeristenbelasting € 40,-

Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.

Voor bijkomende kosten, (groeps)arrangementen, overige tarieven en eventuele toeslagen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen. Wij staan u graag te woord. Maar natuurlijk ook per mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

 • Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
 • Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
 • Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Boek nu uw arrangement!

Hebben we uw interesse gewekt? Schroom dan niet en leg nu uw arrangement vast. Helaas is het niet mogelijk om dit arrangement online te boeken. Neem daarom nu contact met ons op en bespreek uw arrangement.

WIFI op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

 • Per dag        €   2,-
 • Per week      € 10,-
 • Per maand   € 40,-
 • Per jaar        € 80,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie.