Zoek en boek

Voorseizoensarrangement

Beleef het voorjaar op Bergzicht

De donkere wintermaanden zijn weer voorbij: het voorjaar komt eraan! De natuur, en het dierenrijk ontwaken weer uit de winterslaap en langzamerhand krijgt de grauwe, grijze wereld weer kleur. De vogels gaan weer nestelen, de bladeren aan de bomen komen weer te voorschijn en de mensen komen weer naar buiten: tijd om er weer op uit te trekken.

Met het voorseizoensarrangement van Bergzicht kunt u optimaal genieten van het voorjaar, de rust en de ontluikende natuur in het mooie Vechtdal rondom Ommen, en natuurlijk de Lemelerberg met de schaapskudde. Spot u de eerste lammetjes al?

Na de eerste mooie voorjaarsdagen rollen we zo door naar de meivakantie, met natuurlijk Koningsdag, waarin het recreatieteam weer klaarstaat voor u en uw kinderen. Knutselen, sport en spel, kampvuur... weer tal van activiteiten! Houd de pagina van recreatie in de gaten voor het definitieve programma.  En dan zijn er natuurlijk Hemelvaart- en pinksterweekenden. Geen zorgen: deze dagen zitten bij het arrangement in. 

En wanneer de échte drukte gaat beginnen, verlaat u ons park weer en kan u elders genieten van de rust, of op een andere locatie gaan genieten van een welverdiende vakantie.

  

 

 

Meer arrangementen

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019

 

Voorseizoensarrangement in het mooie Vechtdal

 1. 30 maart - 6 juli 2019

Kosten

 1. Plaats € 500,-
 2. Toeristenbelasting € 57,50
 3. Reserveringskosten € 10,-
 4. Mede eigenaar: plaats € 77,50 - toeristenbelasting € 20,-

Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.

Voor bijkomende kosten, (groeps)arrangementen, overige tarieven en eventuele toeslagen kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u telefonisch doen. Wij staan u graag te woord. Maar natuurlijk ook per mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

 1. Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
 2. Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
 3. Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Boek nu uw arrangement!

Hebben we uw interesse gewekt? Schroom dan niet en leg nu uw arrangement vast. Helaas is het niet mogelijk om dit arrangement online te boeken. Neem daarom nu contact met ons op en bespreek uw arrangement.

WIFI op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

 1. - Per dag        €   2,-
 2. - Per week      € 10,-
 3. - Per maand   € 40,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie.