Zoek en boek

Christelijke vakantie

U zoekt een christelijke vakantie op één van de vele christelijke vakantieparken in Nederland? Kijk dan eens bij Camping en Chaletpark Bergzicht in Ommen. Gelegen aan de voet van de Lemelerberg, in het fraaie Overijsselse Vechtdal wordt u, op uw kampeerplaatszorgchalet of een van de andere accommodaties omgeven door groen, rust en natuur.

Christelijke vakantie aanbieder in Nederland

Wat maakt  dat wij onszelf bestempelen als één van de christelijke vakantie aanbieders? Nou: 'Een camping kan niet christelijk zijn, de bezoekers en/of eigenaren wel'. Een typische uitspraak maar in het geval van ons park wel waarheid. Door de jaren heen is gebleken dat ons park veelal wordt bezocht door gasten met een christelijke achtergrond. Ook de eigenaren en medewerkers hebben een christelijke identiteit, waardoor wij veelal worden bestempeld als locatie voor een christelijke vakantie. 

Christelijke vakantieparken

Niet alleen onze identiteit is christelijk, ook (een deel van) onze activiteiten worden afgestemd op een christelijke vakantie. Zo is er (tijdens het hoogseizoen) op zondagavond een sing-in waarin veelal gezangen en opwekkingsnummers worden gezongen. Op de woensdag- of donderdagavonden is er een, wat traditionelere, psalmzangavond. Een ander voorbeeld is een meditatieve ochtendwandeling. 

De christelijke identiteit van zowel de eigenaar als de gasten brengt echter wel één van de kenmerken van ons park met zich mee: in verband met de zondagsrust zijn al onze faciliteiten (op het sanitairgebouw na) op zondag gesloten. Zo geven wij gehoor aan de zondagsrust.

Boek nu uw christelijke vakantie

Ben u enthousiast geworden? Wacht dan niet langer, klik op onderstaande button om uw accommodatie te selecteren en boek nu uw verblijf. 

KIES UW VERBLIJF