Zoek en boek

Faciliteiten

Niet alleen uw eigen verblijf maakt of een vakantie geslaagd is of niet. Nee: ook de faciliteiten op een camping of vakantiepark dragen daar in veel gevallen een steentje aan bij. En qua faciliteiten bent u bij Camping en Chaletpark Bergzicht helemaal op het juiste adres. Niet alleen omdat de staat van de faciliteiten prima is, maar meer nog omdat er een uitgebreid aanbod is!

Wat dacht u van een ruim verwarmd zwembad met ligweide, een snackloket voor friet of heerlijk softijs, een grote speeltuin, warme broodjes in de parkwinkel, een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en... nog veel meer! En bent uitgekeken op het park? Ontdek dan activiteiten in de directe omgeving van ons park. 

In verband met onze christelijke identiteit zijn al onze faciliteiten (op het sanitairgebouw na) op zondag gesloten. 

Horeca

Alles onder één dak!

Een diner, een snelle snack of een heerlijk drankje... Wij heten u van harte welkom in onze horecagelegenheid.

Meer informatie

Sanitair

Midden op het park, direct aansluitend aan de kampeervelden, vindt u een modern, goed onderhouden sanitairgebouw, speciaal voor onze kampeerders.

Meer informatie

Zwembad

Bij ons beleeft jong en oud heel erg veel waterplezier in het verwarmde zwembad van onze mooie camping in Ommen. Ook voor de peuters hebben wij een apart peuterbad.

Meer informatie

Receptie

Bij de receptie heten wij u van harte welkom en geven wij u graag alle informatie en tips die u nodig hebt.

Meer informatie

Wifi

Even uw mail checken, die ene leuke vakantiefoto delen met uw vrienden of gewoon wat surfen op het internet...

Meer informatie

Animatieteam

Elke vakantiedag is een feest voor de kinderen. In het hoogseizoen en in de mei- en herfstvakantie staat ons recreatieteam klaar met een spetterend programma.

Meer informatie

Laadpaal E-bike

Is de accu van uw elektrische fiets leeg en bent u in regio Ommen? Geen enkel probleem! Bij onze receptie vindt u een laadpaal. En het fijne is: terwijl uw fiets wordt opgeladen, kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, waardoor alles en iedereen weer opgeladen de reis kan vervolgen. 

 

Meer informatie

Parkwinkel

Warme broodjes in de ochtend of bent u iets vergeten mee te nemen van huis of heeft u een kleine boodschap nodig? Haal het in onze parkwinkel.

Meer informatie

Speeltuin

De jongste vakantiegangers hoeven zich geen moment te vervelen bij ons op het park... Wat is er veel te doen!

Meer informatie