Zoek en boek

Faciliteiten

Niet alleen uw eigen verblijf maakt of een vakantie geslaagd is of niet. Nee, ook de faciliteiten op een vakantiepark dragen daar in veel gevallen een steentje aan bij. En qua faciliteiten bent u bij Camping en Chaletpark Bergzicht helemaal aan het juiste adres. Niet alleen omdat de staat van de faciliteiten prima is, maar meer nog omdat er een uitgebreid aanbod is!

Wat dacht u van een ruim verwarmd zwembad met ligweide, een snackloket voor frietjes of heerlijk softijs, een grote speeltuin, warme broodjes in de parkwinkel, een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en... nog veel meer! En bent uitgekeken op het park? Ontdek dan activiteiten in de directe omgeving van het park. 

Zondag! Een (h)eerlijke dag! 

In verband met de rustdag zijn alle faciliteiten op zondag gesloten. Uiteraard staan wij u ten dienste met onze service in die gevallen dat het nodig is!

 

Horeca

Alles onder één dak!

Een diner, een snelle snack of een heerlijk drankje... Wij heten u van harte welkom in onze horecagelegenheid.

Meer informatie

Sanitair

Midden op het park, direct aansluitend aan de kampeervelden, vindt u een goed onderhouden sanitairgebouw, speciaal voor de kampeerders.

Meer informatie

Zwembad

Bij ons beleeft jong en oud heel erg veel waterplezier in het verwarmde zwembad van onze mooie camping in Ommen. Voor de peuters hebben wij een apart peuterbad.

Meer informatie

Animatieteam

Elke vakantiedag is een feest voor de kinderen. Tijdens de meivakantie (29 april t/m 5 mei), het hemelvaartweekend en in het hoogseizoen staat er een recreatieteam klaar met een spetterend programma.

Meer informatie