Zoek en boek

Animatieteam

Een recreatieprogramma boordevol activiteiten voor jong en oud: dat is typerend voor de vakantie's op Camping en Chaletpark Bergzicht. Van volleybaltoernooi tot knutselen en van moonlight swimming tot een ochtendwandeling, het kan op Bergzicht!

Tijdens de Meivakantie (29 april t/m 7 mei 2023) het Hemelvaartweekend en in de Zomervakantie staat er een animatieteam, 'de Eendenclub', voor u en jou klaar met een spetterend recreatieprogramma voor jong en oud!

Wij gaan ons uiterste best doen om voor de laatste week van de Zomervakantie                 (26 augustus t/m 2 september) een recreatieprogramma aan te bieden. Op dit moment is het nog niet te overzien of er voldoende personeel aanwezig zal zijn. Wanneer wij hier meer zicht op hebben, communiceren wij dit uiteraard via de Socials.

 

 

Op Bergzicht buitende vakantieperiodes?

Komt u buiten de vakantieperiodes om naar het park? Niet getreurd! Ook dan is er in de omgeving van ons park meer dan genoeg te doen! Benieuwd wat zoal? Klik dan gauw op onderstaande button en ontdek wat allemaal!

Omgeving Bergzicht

 

Faciliteiten overzicht