Zoek en boek

Sanitair

In het sanitairgebouw kunt u als kampeerder terecht om gebruik te maken van douche en toilet. Voor baby's, peuters en kleuters is er een speciale peuterdouche en een kindertoilet. U vindt de peuterdouche en kindertoiletten aan zowel de dames- als herenkant van het gebouw. Aan beide kanten vindt u ook twee privé-wasgelegenheden. Tevens zijn er voor de heren een aantal urinoirs. 

Voor het gebruik van de douches heeft u een sepcard nodig. Deze is af te halen bij de receptie. U betaald hiervoor 10,- borg. 

Aan de buitenzijde van het pand bevinden zich zes afwasgelegenheden. U kunt hier gratis gebruik maken van zowel koud als warm water. 

Aangepast sanitair

Voor mensen met een beperking is er een aparte douche en toilet aanwezig met extra voorzieningen zoals een leuning bij het toilet en een zitje onder de douche. De sleutel hiervoor is af te halen bij de receptie.

Wasserette

Het park beschikt over een wasserette met drie wasmachines en een droger. Het toevoegen van wasmiddel is niet nodig, dit gaat automatisch. Wasmunten en droogmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie voor € 6,- per stuk.

In de wasserette is ook een kleine centrifuge is aanwezig. Voor € 0,10 kunt u hier gebruik van maken. Verder is het mogelijk om te strijken. Een strijkijzer kunt u bij de receptie ophalen. Waar u ook gratis gebruik van kunt maken is de vrieskist voor uw koelelementen.

 

Faciliteiten overzicht