Zoek en boek

Sanitair

In het sanitairgebouw kunnen onze kampeerders terecht om gebruik te maken van de toiletten en douches. Voor de baby's en peuters/kleuters is er een speciale peuter douche en een kindertoilet. U vindt de peuter douche en kindertoiletten aan zowel de dames- als heren kant van het gebouw. Aan beide kanten vindt u ook twee prive-wasgelegenheden, en speciaal voor de heren zijn er ook urinoirs. 

Voor het gebruik van de douches heeft u een sepcard nodig. Deze is af te halen bij de receptie. 

Aan de buitenzijde van het pand bevinden zich zes afwasgelegenheden. U kunt hier gratis gebruik maken van warm water. 

Mindervaliden

Voor de mindervaliden is er een aparte douche en toilet met extra voorzieningen zoals een leuning bij het toilet en een zitje onder de douche. De sleutel hiervoor is af te halen bij de receptie. 

Wasserette

U kunt in onze wasserrette terecht om uw was te doen. Het toevoegen van wasmiddel is niet nodig, dit gaat automatisch. Wilt u uw kleding snel drogen? Maak dan gebruik van onze droger. Wasmunten en droogmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie voor € 5,- per stuk.

In de wasserette is ook een kleine centrifuge is aanwezig. Voor € 0,10 kunt u hier gebruik van maken. Verder is het mogelijk om te strijken. Een strijkijzer kunt u, gratis, bij onze receptie ophalen. Waar u ook gratis gebruik van kunt maken is de vrieskist voor uw koelelementen.

 

Faciliteiten overzicht