Zoek en boek

Sanitair

In dit gebouw kunnen onze kampeerders terecht om gebruik te maken van de toiletten en douches. Voor de baby's en peuters/kleuters is er een speciale peuterdouche en een kindertoilet. Dit houdt in dat de deur minder hoog is zodat u als ouder een oogje in het zeil kan houden. U vindt de peuterdouche en kindertoiletten aan zowel de dames- als herenkant van het gebouw. Aan beide kanten vindt u ook twee prive-wasgelegenheden, en speciaal voor de heren zijn er ook urinoirs. 

Voor de mindervaliden is er een aparte douche en toilet met extra voorzieningen zoals een leuning bij het toilet en een zitje onder de douche. De sleutel hiervoor is af te halen bij de receptie. 

Voor het gebruik van de douches heeft u een sepcard nodig. Deze is af te halen bij de receptie. U betaald hiervoor € 10,- borg. Daarnaast moet u zo genaamd 'douchetijd kopen'. Hiervoor vragen wij € 0,50 per 5 minuten douchetijd. 

Aan de buitenzijde van het pand bevinden zich zes afwasgelegenheden. U kunt hier gratis gebruik maken van warm water. 

Het aantal aan sanitaire voorzieningen is afgestemd op het aantal kampeerplekken en de daarbij behorende gasten. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om deze faciliteit ook exclusief voor onze kampeers te laten zijn? Alvast bedankt namens de kampeerders.  

 
Op vakantie worden kleren natuurlijk net wat sneller vies, bijvoorbeeld omdat u met de ATB op pad bent geweest of omdat de kinderen de hele dag in de grote speeltuin hebben gespeeld, maar dat is helemaal geen probleem! In onze wasserette kunt u terecht uw kleren te wassen. Er staan drie grote wasmachines om de was voor u te doen! En wilt u de kleding snel weer aan kunnen na het wassen? Maak dan gebruik van onze droger. 

Wasmunten en droogmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie voor € 5,- per stuk.

Heeft u een handwasje gedaan maar wilt u uw was even centrifugeren? Geen probleem, ook een kleine centrifuge is aanwezig. Voor € 0,10 kunt u hier gebruik van maken. Ook is het mogelijk om eventuele gekreukte kleding te strijken. Een strijkijzer kunt u, gratis, bij onze receptie ophalen.

Waar u ook gratis gebruik van kunt maken is de vrieskist voor uw koelelementen. Deze vrieskist staat ook in onze wasserette. 

 

Faciliteiten overzicht