Zoek en boek

Zwembad

Het is een warme zomerdag, de kinderen spelen in de speeltuin, u leest een boek maar dan wordt het toch wel erg warm in de zon... stukje bij beetje schuift u op naar de schaduw, totdat ook dat te warm wordt. 'Kom jongens, weg gaan naar het zwembad!'

Camping met zwembad in Ommen

Het kan zo maar een passage zijn uit een dagboek van iemand op ons park want ja: het kan! Caming en Chaletpark Bergzicht in Ommen beschikt over een groot zwembad waar jong en oud kan afkoelen! Wilt u liever baantjes trekken? Geen enkel probleem: vooral in de ochtenden is er ruimte genoeg in het bad om sportief wakker te worden! En na het afkoelen of het baantjes trekken even bijkomen? Pak dan een ligstoel of ga lekker op uw handdoekje op de ligweide liggen! En koelt het water u nog niet genoeg af? Haal dan een heerlijk ijsje bij het snackloket van onze horecaboerderij!

Naast het diepe bad is er speciaal voor de kleinere kinderen een peuterbad aanwezig. 

En is de temperatuur, helaas, niet zo hoog? Niet getreurd! Ons zwembad is verwarmd!

Zwemmen in natuurwater

Ook in de directe omgeving van ons park is er mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen. Zo kunt u zwemmen in het riviertje de Regge direct achter ons park, kunt u terecht bij de Vecht in Ommen (rechts van de brug aldaar) of kunt u naar recreatieplas 'de Oldemeijer' in Hardenberg.

Heel erg veel waterplezier!

Faciliteiten overzicht