Zoek en boek

Zwembad

Het is een warme zomerdag, de kinderen spelen in de speeltuin, u leest een boek, maar dan wordt het toch wel erg warm in de zon... Stukje bij beetje schuift u op naar de schaduw, totdat ook dat te warm wordt. 'Kom jongens, we gaan naar het zwembad!'

Het park beschikt over een ruim, verwarmd zwembad (diepte 1,35 meter) waar jong en oud kan afkoelen! Wilt u liever baantjes trekken? Geen enkel probleem: vooral ´s ochtends is er ruimte genoeg om sportief wakker te worden! Het zwembad is rondom ruim betegeld waardoor er veel ruimte is om te zonnen. Tevens is er een ligweide.

Naast het diepe bad is er speciaal voor de kleinere kinderen een peuterbad (diepte 0,35 meter) aanwezig.

I.v.m. de hygiëne is het zwembad alleen toegankelijk in zwemkleding. Dit betekent dat er geen ondergoed onder de zwemkleding gedragen mag worden. Het zwembad is geopend van 07.00 – 22.00 uur in de periode van 1 mei tot 9 september. Toegang is op eigen risico.

Zwemmen in natuurwater

Ook in de directe omgeving van ons park is er mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld zwemmen in het riviertje de Regge direct achter ons park of in Natuurbad Heidepark in Lemelerveld.

Heel erg veel waterplezier!

Faciliteiten overzicht