Feesten en vergaderen

Omgeven door prachtige natuurvariaties, vindt u horecaboerderij 'Het Reggedal'. Sfeervol ingericht en gelegen tussen de glooiingen van de Lemeler- en Archemerberg en het idylilische stroomlandschap van Vecht en Regge. 'Het Reggedal' is een prachtige locatie voor feesten, reünies en vergaderingen tot groepen van 80 personen. Ook het arrangeren van complete catering, zoals buffetten en hapjesschalen, behoort tot de mogelijkheden. 

Wist u dat u ons ook kunt boeken als trouwlocatie? Wij beschikken over tal van mogelijkheden en in overleg met u kunnen we uw dag onvergetelijk maken!

Feesten

Het is mogelijk om voor groepen tot 80 personen een zaal te huren. Huurt u een zaal, dan zit daar een complete inventaris bij, zoals:

  • Koffieapparatuur
  • Afwasmachine
  • 4-pits gasstel
  • Magnetron
  • Grootkeuken oven
  • Servies en bestek

Geen zin in allerlei voorbereidingen? Geen probleem, wij willen dit graag voor u doen! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden, als het gaat om bijvoorbeeld voorbereiding en bediening te bespreken.

 

Vergaderen

'Het Reggedal’ is ook een ideale locatie voor uw (bedrijfs)vergadering. Het gebouw is op te delen in twee ruimtes, waardoor u met twee groepen separaat kunt vergaderen.  Beide ruimtes beschikken over een beamer met bijbehorend scherm. Wanneer u ‘Het Reggedal’ als vergaderlocatie wilt gebruiken hanteren wij aangepaste tarieven.

Meer informatie

Hebben wij uw nieuwgierigheid gewekt? Klik dan gauw op onderstaande button voor meer informatie, of neem contact met ons op via 0529 45 12 08

Het Reggedal