Zoek en boek

Feesten en vergaderen

Omgeven door prachtige natuur vindt u het boerderij 'Het Reggedal'. Sfeervol ingerichte horecagelegen- en overnachtingsaccommodaties, gelegen tussen de glooiingen van de Lemeler-en Archemerberg en het idyllische stroomdallandschap van de rivier de Regge en de Vecht en geschikt voor groepen tot 80 personen. 

 

Familiefeest

Boerderij 'het Reggedal' is een zeer geschikte locatie voor uw (familie)feesten, partijen en jubilea. Of u het nu klein wilt houden, of groots wilt uitpakken: wij begrijpen best dat het organiseren van een dergelijk feest niet uw dagelijkse bezigheid is. Daarom staat het team van 'het Reggedal' voor u klaar om de complete organisatie op zich te nemen.

(Zakelijke) Bedrijfsbijeenkomst

U zoekt een locatie voor uw (zakelijke) bedrijfsbijeenkomst? Dan bent u bij 'het Reggedal' aan het juiste adres. Doordat wij gelijk aan natuurgebied 'de Lemelerberg' grenzen kunt u vanaf de zaal namelijk letterlijk de hei op, waardoor uw 'hutje op de hei-dag' wel heel realistisch wordt. Ook voor uw jubileum of teambuilding kunt u bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitdagende survival met een uitgebreide BBQ na afloop?

Zaal huren?

Zoekt u niet meer dan alleen maar een zaal om te huren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 'What you see is what you get' zullen we maar zeggen. Sterker nog: u heeft zelfs keuze uit twee zalen: zaal 'de Schaapskooi' voor groepen tot 60 personen en zaal 'het Reggedal' voor groepen tot 80 personen. Zo kunt u helemaal zelf de touwtjes in handen houden als het gaat om planning, catering etc. 

Overnachten

Uw verblijf bij 'Boerderij Reggedal' combineren met een overnachting? Geen enkel probleem! Naast groepsaccommodatie 'De Schaapskooi' zijn er nog tal van andere mogelijkheden doordat het geheel op het terrein van Camping en Chaletpark Bergzicht staat. De resulteert in tal van mogelijkheden om te overnachten met grote groepen. Wat dacht u van een luxe chalet of juist een aangepaste zorgchalet voor uw groepslid die extra specifieke zorg nodig heeft. 

Meer informatie

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Klik dan gauw op onderstaande button voor meer informatie, of neem contact met ons op via 0529 45 12 08

Het Reggedal