Zoek en boek

Werken bij

Camping en Chaletpark Bergzicht in Giethmen (Ommen) is opzoek naar horecapersooneel en schoonmaakpersoneel voor het (vakantie)seizoen 2021.

 


Horecapersoneel

Wij vragen 
Medewerkers die hard werken en echte gastvrije duizendpoters zijn. Welkom heten, serveren, afruimen, afwassen, biertjes tappen, patat bakken… niets is jou te gek! Ervaring in de horeca is een pre, geen vereiste.

Wij bieden 
Een leuke, afwisselende baan in een jong team.

Jij biedt 
Goede sociale vaardigheden en een lach op je gezicht! That’s it!

Jouw talent 
Je bent stressbestendig, toont initiatief en weet van aanpakken. Je vindt het een uitdaging om overzicht te houden in hectische situaties of om ad hoc werkzaamheden op te pakken. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat


Schoonmakers

‘Wij zoeken schoonmakers voor twee verschillende afdelingen: schoonmaak van accommodaties en schoonmaak van het sanitairgebouw. Natuurlijk willen onze gasten dat hun accommodatie bij aankomst 100% schoon is en/of dat het sanitairgebouw er altijd spik en span uit ziet. Hygiëne is hierin het sleutelwoord, en hier scoren wij hoog op. Om dit te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar mensen die, net als wij, hygiëne hoog in het vaandel hebben!’

Het schoonmaken van de accommodaties gebeurt in het hoogseizoen op vrijdag en zaterdag, in het voor- of naseizoen kan dit afwijken. Het betreft een parttime functie voor de periode vanaf de start (juni) tot eind van het kampeerseizoen (oktober). Zowel uren in de vakantieperiodes als daarbuiten zijn bespreekbaar. Voor het sanitairgebouw gelden andere uren: in het hoogseizoen van maandag tot en met zaterdag tussen 06.00 en 08.00 uur. Zo is alles weer fris voordat het park ontwaakt. 

Reageren of nog vragen? Stuur dan een mail naar werken@bergzicht.nl