Horecamedewerkers

Camping en Chaletpark Bergzicht in Ommen zoekt voor het (zomer)vakantieseizoen 2019 medewerkers die deel willen uitmaken van ons horecateam en het onze gasten nog meer naar de zin willen maken.

Wij vragen 
Medewerkers die hard werken en echte gastvrije duizendpoters zijn. Welkom heten, serveren,   afruimen, afwassen, biertjes tappen, patat      bakken… niets is jou te gek! Ervaring in de horeca is een pre, geen vereiste.

Wij bieden 
Een leuke, afwisselende baan in een jong team.

Jij biedt 
Goede sociale vaardigheden en een lach op je gezicht! That’s it!

Jouw talent 
Je bent stressbestendig, toont initiatief en weet van aanpakken. Je vindt het een uitdaging om overzicht te houden in hectische situaties of om ad hoc werkzaamheden op te pakken. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat

De arbeidsvoorwaarden 
Het betreft in eerste instantie een parttime functie van +/- 30 uur. We bieden je hiervoor een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, op basis van de Recreatie-CAO.

Interesse?

Ben jij 18 jaar of ouder en ben je enthousiast geworden? Mail dan nu je c.v. en motivatiebrief naar werken@bergzicht.nl

 

Vacature horecamedewerkers publiceren?

Wilt u of wil jij ons helpen de vacature te verspreiden? Zo ja, dan zijn onderstaand een PDF en JPEG format van de vacature te vinden die je als bijlage, appje, postduif of papieren vliegtuigje kan versturen naar wie je maar wilt, mits je hem hebt uitgeprint natuurlijk...

Vacature Bergzicht 2019 - PDF

Vacature Bergzicht 2019 - JPEG

 

Terug naar vacature overzicht