Verkoop

Bent u op zoek naar een tweede woning gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland in een gevarieërde omgeving? En een bijkomend voordeel: als u kiest voor ons park krijgt er tal van faciliteiten bij! Zit uw tweede (t)huis er tussen? Of zoekt u nog een locatie om uw tweede huis neer te zetten? Kijk dan snel welke kavels nog beschikbaar zijn!

 

Chalet en stacaravan te koop in Ommen

Wij hebben een aantal ruime en comfortabele (particuliere) chalets en stacaravans te koop op ons park in Ommen. De chalets (occasions) staan op verschillende locaties op ons park en zijn veelal particulier bezit. Als u op een van de onderstaande occasions in het overzicht hieronder klikt vindt u specifiekere informatie over de betreffende occasion. 

Nieuw chalet laten bouwen

Maar u kunt natuurlijk ook een nieuw chalet laten bouwen! Omdat de keuze van een nieuwe chalet afhankelijk is is van uw persoonlijke wensen en financiële middelen, heeft u een grote mate van keuzevrijheid voor de aanschaf van een nieuwe chalet. Globaal geldt dat de chalet qua kleurstelling moet passen in het landschap, wat onder andere betekent dat deze uitgevoerd moet zijn in gedekte kleuren. Op het chaletpark (Op'n Esch) zijn stacaravans niet toegestaan. 

U heeft de volledige vrijheid om uw eigen chaletbouwer te kiezen. Mocht u zelf geen ervaring hebben in deze sector, dan kunnen wij u daarin adviseren. Een samenwerking met de drie onderstaande chaletbouwers kunnen wij u van harte aanbevelen:

Tevens is het mogelijk om een gebruikte chalet of stacaravan op ons park te plaatsen. Dit kan een nog aan te schaffen occasion zijn, maar ook een bestaande occasion op een andere locatie. Aan de hand van de gegevens van de occasion en de door u aangeleverde foto's kunnen wij vooraf beoordelen of de occasion voldoet aan onze criteria. Indien uw occasion op een andere camping staat regelen wij voor u kostenloos (vraag naar de voorwaarden) het vervoer van de betreffende camping naar Camping en Chaletpark Bergzicht. Het plaatsen en aansluiten van de occasion kunnen wij, in overleg, voor u verzorgen.

Chalet online verkopen?

Heeft u een chalet of stacaravan op ons park en wilt u uw chalet online verkopen? Mail dan alle gegevens naar verkoop@bergzicht.nl. Ook kunnen we u verschillende tips geven als het gaat om de digitale vindbaarheid van uw advertentie via bijvoorbeeld marktplaats.

 

Tuin aanleg en onderhoud

Uw chalet of stacaravan, hetzij een nieuwe hetzij een overgenomen exemplaar is ingericht. Maar dan: de tuin! De (her)inrichten van uw kavel kan in overleg plaatsvinden. Hiervoor kunt u een ontwerptekening overleggen die we samen met u bekijken. Er wordt onder andere gekeken naar de positie van de occasion, de soorten beplanting en de grootte van het terras. Op ieder kavel met een tuinhuis/berging worden geplaatst van ca. 2x3m. 

Hoveniersbedrijf Anne Lamberink, onze huishovenier, kan voor uw kavel een tuinontwerp maken en deze vervolgens voor u uitvoeren. Anne maakt graag een ontwerpvoorstel met een offerte voor uw kavel. Het geheel wordt natuurlijk in overleg met u, en afgestemt op uw wensen, uitgevoerd. 

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over een stacaravan of chalet? Neem dan contact op met ons via 0529-45 12 08 of mail naar info@bergzicht.nl. Ook is het mogelijk rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaren. De contactgegevens van hen staan bij de betreffende advertentie.