Zoek en boek

Potgraven 5

Prijs: € 47.500

Potgrave 5

Prijs: € 47.500 (excl. inventaris)

8 slaapplaatsen

Informatie: Anton van der Zalm, 06-51781723

avdzalm@kliksafe.nl

www.zalmenhuis.nl

Op verzoek kan het inspectierapport toegestuurd worden.

 

Het L-vormige chalet is ruim (47 m2) en luxe ingericht, heeft 8 slaapplaatsen en een normale keuken en doucheruimte.

Alle ramen zijn voorzien van verduisterings- of rolgordijnen en horren.
De tuin bestaat uit een groot, verhard terras. De tuin wordt omsloten door struikgewas en een jonge beukenhaag en kan afgesloten worden. Het chalet staat op een huurkavel van circa 150 m2.

Een prieeltje zorgt voor extra gezelligheid in de tuin en geeft beschutting tijdens warme dagen. Een blokhut geeft extra bergruimte. Voor de koudere dagen is de cv een uitkomst!

Direct naast de kavel is het mogelijk om een eigen parkeergelegenheid te huren.

 

Woonkamer

De woonkamer is 3 x 5 m2. Door de lichte wanden en het lichte plafond, in combinatie met een rustieke laminaatvloer, oogt het fris en ruim. De donkere en antieke meubels geven een warme sfeer. Met de openslaande tuindeuren is het extra gezellig en zonnig.

Keuken

De keuken is licht van kleur, 2 x 2,5 m2, en van alle luxe voorzien: koelkast (2022), magnetron, 4-pits gaskookplaat en afwasmachine (2020). Er is ruim voldoende serviesgoed voor grotere gezelschappen.
De wanden zijn betegeld en de shelters geven een huiselijke sfeer. In de keuken is ook een kleding/schoenenkast aanwezig, zodat alles netjes opgeruimd kan worden.

 

Slaapkamers

Het chalet heeft 3 slaapkamers. Eén ouderkamer met een 2-persoonsbed (200x160) en een ruime kledingkast, één slaapkamer met één stapelbed en één slaapkamer met twee stapelbedden. De bedden zijn voorzien van goede matrassen, dekbedden en kussens. De uitvalramen zijn voorzien van horren en verduisteringsgordijnen.

 

Badkamer

In de wit betegelde badkamer is een ruime douchecabine aanwezig met thermostaatkraan, wastafel en designradiator (20218). Verder is hier ook het toilet en de wasmachine.

 

Tuin

De tuin is praktisch aangelegd en afsluitbaar, zodat kleine kinderen niet weg kunnen en, indien gewenst, privé gewaarborgd is.
In de tuin is een ruime blokhut aanwezig, voorzien van een extra koelkast met vriezer. Verder is er bergruimte voor bv boodschappen.

Achter de blokhut is een fietsschuurtje aangebouwd van 3 x 1,80.

Er staat een prieeltje van 3 x 3.

Informatie aanvragen

Terug naar overzicht