Zoek en boek

Werken bij

 


 

 

Horecapersoneel seizoen 2024

Wij vragen
Jongeren (16+) die (in 2024 tijdens de meivakantie, het Hemelvaart- en/of Pinksterweekend en in de zomervakantie) willen werken en echte gastvrije alleskunners  willen zijn. Welkom heten, serveren, afruimen, afwassen, biertjes tappen, patat bakken... niets is jou te gek! Ervaring in de horeca is een pré, geen vereiste. 

Wij bieden
Een leuke, afwisselende baan in een jong team. 

Jij biedt
Goede sociale vaardigheden, een beetje stressbestendigheid en een lach op je gezicht. That's it!

Jouw talent
Je bent stressbestendig, toont initiatief en weet van aanpakken. Je vindt het een uitdaging om overzicht te houden in hectische situaties of om ad hoc werkzaamheden op te pakken. Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat. 

 

Reageren of nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@bergzicht.nl en leg uit waarom jij op Bergzicht wilt werken!

 

 

Schoonmaakpersoneel

Voor het seizoen 2024 zoeken wij schoonmakers voor twee verschillende afdelingen: de schoonmaak van de accommodaties en de schoonmaak van het sanitairgebouw. Natuurlijk willen onze gasten dat hun accommodatie bij aankomst 100% schoon is of dat, in het geval van de kampeerders, het sanitairgebouw er altijd spik en span uit ziet. 

Hygiëne is hierin het sleutelwoord en hier scoren wij hoog op. Om dit te kunnen waarborgen zijn wij op zoek naar mensen die, net als wij, hygiëne hoog in het vaandel hebben.

Het schoonmaken van de accommodaties gebeurt in het hoogseizoen op vrijdag en zaterdag. In het voor- en naseizoen kan dit afwijken. Het betreft een parttime functie voor de periode vanaf de start (juni) tot eind van het kampeerseizoen (oktober). Zowel uren in de vakantieperiodes als daarbuiten zijn bespreekbaar. Voor het sanitairgebouw gelden andere uren: in het hoogseizoen van maandag tot en met zaterdag tussen 06.00 en 08.00 uur. Eventueel is er nog een extra dienst beschikbaar van 11.00 - 13.00 uur. 

 

Reageren of nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@bergzicht.nl en leg uit waarom jij op Bergzicht wilt werken!