Welkom met uw camper in Ommen

Let wel op: wij hebben geen speciaal aangepaste camperplaatsen, alleen speciale campertarieven! U komt met uw camper 'gewoon' op onze kampeervelden te staan. 

Op doortocht en op zoek naar een plek om te overnachten? Op ons park in Ommen heten wij u van harte welkom! U vindt ons park praktisch aan de doorgaande weg van Ommen naar Lemele (N347) en de N348 (Hoogeveen- Deventer). Dit maakt het een ideale locatie om een tussenstop te maken, tijdens uw rondreis of weekendje weg, in het mooie Overijsselse Vechtdal

Rust en ruimte

Installeer uw camper, klap de stoeltjes uit en geniet van de rust en ruimte op Bergzicht, zo'n 4 km vanaf Ommen. Tijdens uw verblijf mag u uiteraard ook gebruik maken van alle faciliteiten op ons park. Neem een duik in ons verwarmde zwembad na een dag rijden, of haal ’s ochtends heerlijke warme broodjes in onze parkwinkel! Allerlei ingrediënten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! En wilt u toch nog even een lekkere wandeling maken? Trek dan de wandelschoenen aan en bewandel de Lemelerberg, tegenover ons park. Vanaf de 78m hoge top heeft u een prachtig uitzicht over het uitgestrekte Vechtdal.

Betreft de camperplaatsen: alle plaatsen zijn +/- 100m2 en beschikken over een elektriciteitaansluiting (6A), wateraansluiting en vuilwater afvoer middels een servicezuil. Ook is er op ons park een stortbak aanwezig om uw chemisch toilet te kunnen legen.

Reserveer nu uw camperplaats in Ommen!

Het is helaas niet mogelijk om uw camperplaatst online te boeken. Wij adviseren u om ons te bellen via 0529 45 12 08. Op die manier kunnen wij u direct te woord staan en u er van verzekeren dat er een plaatsje voor u vrij is.

 

Terug naar overzicht

Voorzieningen
  1. Elektra aanwezig: ja, middels servicezuil op de staplaats
  2. Water verkrijgbaar: ja, middels servicezuil op de staplaats 
  3. Douche aanwezig: ja, á € 0,50 per 5 min
  4. Toilet aanwezig: ja
  5. Ledigen chemisch toilet:ja
  6. Vuilnisbak aanwezig:ja
  7. Vuilwaterstort: nee
  8. Honden toegestaan: ja á € 2,50 per dier, per nacht
  9. Wifi op plaats: ja, á €2,00 p.p.p.d.