Zoek en boek

Sport en spel

Sportveld

Voor op het park, rechts van de receptie ligt een groots opgezet sportveld.

Allereerst liggen er vier grote velden voor, waarschijnlijk, dé camping-vakantiesport van Nederland: volleyballen! Het zijn, qua afmeting, proffesionele velden met iedere een, naar behoren opgehangen, net. 

Bal liever met de voeten? Dan kun je terecht op het ruime voetbalveld die is voorzien van twee metalen goals. 

Naast een groot voetbalveld en verschillende volleybalvelden beschikken wij ook over een professioneel basketbalveld met in hoogte verstelbare baskets. Wie dagen jullie uit voor een wedstrijdje?

Het hele sportveld is omringt door een groene singel waardoor je het idee hebt te sporten midden in de natuur! Een echt vakantiegevoel toch?

Speeltuin

Naast alles wat er voor de jongeren/ ouderen op en om ons park te doen is, hebben wij ook zeker aan de kinderen gedacht, en niet alleen door de Eendenclub. Want: op bijna alle veldjes staat een (uitgebreid) speeltoestel, van schommel tot glijbaan en van zandbak tot pinguin: ontdek ze allemaal!

En dan is er natuurlijk nog de grote speeltuin midden op ons park. De kinderen kijken zich de ogen uit: wat is er veel te beleven in deze speeltuinn: klimen, klauteren, glijden, springen en nog veel meer! Terwijl u ontspant ravotten uw kinderen in de speeltuin met o.a.:

  • Kabelbaan
  • Groot klimtoestel met glijbaan
  • Waterspeeltuin
  • Klimboom
  • Airtrampoline

Voor de allerkleinsten zijn er wipwappen en een speeltoestel met glijbaan, er zijn aangepast speeltoestellen voor de minder valide kinderen en niet te vergeten: ons royale verwarmde zwembad met appart kindergedeelte!

Heel veel speelplezier!

 

En ook speciaal voor de kinderen: onze dierenweide met geiten! Lekker knuffelen of aaien... de geiten begroeten je graag!

Faciliteiten overzicht