Plattegrond

Het park omslaat, qua oppervlakte, zo'n 18 hectare. Om te voorkomen dat u verdwaald op ons terrein leek het ons goed een plattegrond voor u te maken! Op deze plattegrond vindt u alle mogelijke locaties die we hebben. 

Klik op de plattegrond voor een vergrote versie. 

 

Het terrein van Camping en Chaletpark Bergzicht is gevarieerd en goed verzorgd. Het loopt aan twee zijden langzaam over in de natuurlijke omgeving van het fraaie Vecht- en Reggedal. Ongemerkt wandeld u vanaf het park zo de natuur in en kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de rust en ruimte rondom ons park.

De kampeervelden zijn voorzien van het welbekende kamperen-symbool. Op ieder kampeerveld zijn (diverse) leuke speeltoestellen geplaatst voor de kinderen.  Het chaletpark, genaamd Op'n Esch vindt u bij de letter C. Op Plek 24 op ditzelfde veld staat onze kampeerlodge. De overige velden zijn een afwisseling tussen verschillende formaten stacaravans en chalets

In de blauwe genummerde cirkels vindt u al onze faciliteiten. Voor een uitgebreide toelichting op de faciliteiten kunt u op onderstaande button klikken. 

                                                                                                                                                                                                                       Faciliteiten

 

Zoek en boek nu online uw vakantie in het mooie Vechtdal

En bent u enthousiast geworden na het bekijken van de plattegrond? Kijk dan gauw welke accomodaties wij allemaal hebben, boek uw verblijf en kom genieten! Kijkt u ook naar de verschillende arrangementen die we hebben voor 2019? Wellicht zit er nog een aantrekkelijk arrangement voor u tussen! Wij verwelkomen u graag!

Boek nu online!