Zoek en boek

Fietsen en wandelen

Camping en Chaletpark Bergzicht ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Ontdek per fiets of wandelend de prachtige natuur, de gezelligste dorpjes en pauzeer onderweg even op een terrasje. Heerlijk!

Laat u verrassen door al het moois wat de natuur u te bieden heeft. Wist u al dat het park aan de voet van de Archemerberg ligt?

Bent u op doorreis en opzoek naar een trekkersveld om te overnachten? Neem dan nu contact met ons op en bespreek uw overnachting!

 

 

Omgeving overzicht

Pieterpad

Komt het einde van uw Pieterpad etappe in zicht en zoekt u een overnachting? Ons park bevindt zich tussen etappe 9 en 10. Ideaal dus om bij ons te overnachten.

Meer informatie

LF-route(s)

Oost Nederland op de fiets ontdekken? Pak dan weer zo'n mooie route die u langs compleet nieuwe plekken voert: de LF-route. De LF16 route van Zwolle naar Darfeld (D) (of omgekeerd) komt letterlijk voor ons park langs en brengt u naar het beginpunt van de Vecht. 

Bezoek website

ATB-route(s)

Toe aan een sportieve rit? Ook dit kan op de mooiste mooiste MTB-route van ons land die op een paar 100 meter van ons park start! 

Meer informatie

Vechtdal Fietsvierdaagse

Mooie routes in de prachtige omgeving van het Vechtdal worden voor u uitgestippeld. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. 

Meer informatie volgt z.s.m.