Zoek en boek

Actief en sportief

Rederij Peters

Heerlijk een stukje varen over de Vecht? Ontdek de omgeving vanaf het water. Van comfortabele sloepen en kano's tot motorboten... U hebt de keuze uit een ruim aanbod.

4,5 km vanaf Bergzicht

Meer informatie Bezoek website

Movieskoop Cinemas

Bios Hardenberg ligt aan de rand van het centrum van Hardenberg. Hier kunt u terecht voor de nieuwste en beste films. Kom ook gezellig een middag of avond uit. Nieuwsgierig welke films er op dit moment draaien? Neem dan snel een kijkje in het aanbod.

25 km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Vogelpark De Lorkeershoeve

Bij Vogelpark De Lorkeershoeve vindt u een grote diversiteit aan vogels uit alle werelddelen. Blauwe ara's, papegaaien, parkieten, kaketoes, uilen, ibissen, kookaburra's... Zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

28 km vanaf Bergzicht

Meer informatie Bezoek website

Dinoland

In Dinoland vindt u meer dan 100 soorten levensechte dinosauriers... Komen jullie ze ook bewonderen?

32 km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Reggesafari

Maak kennis met de nieuwe Regge door middel van een, ook rolstoelvriendelijke, bootexcursie met onze Reggepunter. Misschien spot u de IJsvogel of de Oeverloper...

1.5 km vanaf Bergzicht
Meer informatie Bezoek website

Escape Room Vechtdal

Dit is de escaperoom van het Vechtdal Overijssel. Met een groep van 4 tot 8 personen betreden jullie het schip en proberen jullie in 60 bloedstollende minuten te ontsnappen. Ontrafel codes en puzzels, open sloten en vind oplossingen en ga samen met je team de uitdaging aan!

4,5km vanaf Bergzicht

Meer informatie Bezoek website

Pathé Zwolle

Voor een gezellige avond uit bent u bij Pathé Zwolle aan het juiste adres. Hier worden voor u de leukste en nieuwste films gedraaid. Gaat u voor een thriller, comedie of kinderfilm? U heeft alle keuze... Welke film kiest u?

30 km vanaf Bergzicht

Bezoek website