Zoek en boek

Actief en sportief

Reggesafari

'Maak kennis met de nieuwe Regge door middel van een, ook rolstoelvriendelijke, bootexcursie met onze Reggepunter. Misschien spot u de IJsvogel of de Oeverloper...' 

900m vanaf Bergzicht
Bezoek website

Vogelpark De Lorkeershoeve

Bij Vogelpark De Lorkeershoeve vindt u een grote diversiteit aan vogels uit alle werelddelen. Bij Vogelpark De Lorkeershoeve vindt u een grote diversiteit aan vogels uit alle werelddelen. Blauwe ara's, papegaaien, parkieten, kaketoes, uilen, ibissen, kookaburra's... Zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

Bezoek website

Avonturenpark Hellendoorn

Het leukste pretpark voor een dagje weg! Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen op je te wachten.

15km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Escape Room Vechtdal

Het in 1912 gebouwde vrachtschip Semper Avanti is het grootste vrachtschip op de Overijsselse Vecht. Maar in 1963 slaat het noodlot toe en wordt de altijd gevreesde angst werkelijkheid: door een aanvaring zal het schip binnen een uur zinken. Kunnen de matrozen de dichtstbij zijnde haven nog bereiken?

4,5km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Movieskoop Cinemas

Bios Hardenberg ligt aan de rand van het centrum van Hardenberg. Hier kunt u terecht voor de nieuwste en beste films. Kom ook gezellig een middag of avond uit. Nieuwsgierig welke films er op dit moment draaien? Neem dan snel een kijkje in het aanbod.

20km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Outdoor Ommen

'Per kayak of per Canadese kano maakt u zelfstandig een tocht over de Regge of over de Overijsselse Vecht.' 

900m vanaf Bergzicht

Bezoek website

Rederij Peters

'Heerlijk een stukje varen over de Vecht? Ontdek de omgeving vanaf het water. Van comfortabele sloepen en kano's tot motorboten... U hebt de keuze uit een ruim aanbod.'

4,5km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Dinoland

In Dinoland vindt u meer dan 100 soorten levensechte dinosauriers... Komen jullie ze ook bewonderen?

Bezoek website

Attractiepark Slagharen

Voor een gezellige dag uit met het hele gezin bent u bij Attractiepark Slagharen aan het juiste adres. Jong en oud kan hier zijn hart ophalen in de diverse attracties.

Bezoek website

Plopsa Indoor

Bumba, Maya de Bij, Mega Mindy, Kabouter Plop... Deze en nog veel meer vriendjes vindt u in Plopsa Indoor Coevorden.

38km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Pathé Zwolle

Voor een gezellige avond uit bent u bij Pathé Zwolle aan het juiste adres. Hier worden voor u de leukste en nieuwste films gedraaid. Gaat u voor een thriller, comedie of kinderfilm? U heeft alle keuze... Welke film kiest u?

30km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Openluchtbad Olde Vechte

Zonnen op de ligweide, oefenen op je bommetjes of durven jullie van de duikplank te springen? In het Openluchtbad Olde Vechte in Ommen beleeft jong en oud heel erg veel waterplezier...

Bezoek website