Zoek en boek

Algemene faciliteiten

Boekenzolder

Wat is er nu fijner dan tijdens de vakantie wegdromen in een goed boek? Om hier aan mee te werken is er op het park een boekenzolder met een zeer groot aantal boeken. U vindt de boekenzolder op de eerste verdieping van 'het Reggedal' en is te bereiken via de trap in het voorhuis.

 

Elektrische laadpaal auto / fiets

Rechts van de receptie staat een laadpaal voor uw elektrische auto. Er kunnen twee auto's gelijktijdig worden opgeladen. Het opladen gaat voor de dan geldende tarieven met een minimum van € 0.40 per kWh. We willen u vragen als uw auto vol is, deze te verwijderen van de laadpaal.

Aan de voorgevel van de receptie vindt u een laadpaal van laad.nl om uw elektrische fiets op te laden. 

 

Fietsverhuur

Bij de receptie kunnen zowel standaard als elektrische fietsen gehuurd worden. Elektrische fietsen dient u van tevoren te reserveren. Minimale afname hiervan is drie dagen. De tarieven van de fietsen zijn afhankelijk van het type. Vraag bij de receptie naar de meest actuele prijzen.

Wilt u uw volledige verblijfsperiode een fiets huren? Dan kunt u dit bij uw online reservering al doorgeven.

 

Wifi

Per reservering ontvangt u twee wifi-codes voor de hele verblijfsperiode gratis.

De code kunt u afhalen bij de receptie. Wilt u meer codes, dan gelden onderstaande tarieven (per apparaat):

  • Per dag       €   2,-
  • Per week     € 10,-
  • Per maand   € 40,-

Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd online!

Voor onze seizoeners en jaarplaatsgasten hebben we de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Zo bent u ook tijdens uw vakantie altijd online. Bij onze horecaboerderij het Reggedal is een gratis (openbaar) wifi-punt.

 

 

 

Faciliteiten overzicht