Zoek en boek

Eten en drinken

Heeft u geen zin om te koken of wilt u tijdens een fiets- of wandeltocht even genieten op het terras? Uiteraard kan dat, gedurende de vakantieperiodes, op ons eigen park bij horecaboerderij 'het Reggedal'.

Wilt u toch liever in de nabije omgeving van ons park wat eten of een terrasje pakken? Wij hebben zomaar een willekeurige greep uit het grote aanbod restaurants, lunchrooms en cafe's in de nabije omgeving van ons park voor u op een rijtje gezet. Kijk gauw in onderstaande lijst en ontdek wat het Vechtdal allemaal te bieden heeft voor de innerlijke mens! Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Ga dan naar onze app voor een uitgebreider overzicht!

Eet smakelijk!

 

Omgeving overzicht

De Nieuwe Brug

Iedereen is welkom om wat te drinken of te eten. Ze hebben een zeer gevarieerde kaart met wat lekkers voor iedere smaak. Bij het restaurant hebben ze een mooie speeltuin voor de kinderen waar ze zich naar hartelust kunnen uitleven. 

900 m vanaf Bergzicht

Bezoek website

China Tuin

Kom naar dit restaurant en geniet van een gezellige avond met vrienden en familie!

4,5 km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Grandcafe 'De Veghte'

Wilt u verrast worden door een van onze speciaal biertjes in combinatie met een bijpassend gerecht, vindt u het heerlijk om op het terras aan de Vecht te zitten met een goede kop koffie en appelgebak of bent u gewoon nieuwsgierig dan bent u uiteraard van harte welkom.

5 km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Ekkelenkamp

Net ten zuiden van de Vechtbrug in Ommen vindt u ijssalon en restaurant Ekkelenkamp. Op de terrassen is het prettig en gezellig vertoeven met een heerlijke kop koffie met een smaakvol gebakje uit eigen patisserie of een heerlijke sorbet uit de ijssalon. Het eigengemaakte softijs behoort tot het meest lekkere ijs van Nederland!

4,5 km vanaf Bergzicht

Bezoek website

De Zon

Heerlijk ontbijten, lekker uiteten, uitgebreid brunchen of gezellig borrelen, bij De Zon serveren ze het goede leven - van ‘t begin tot het einde van de dag. Gevoed door al het moois van de streek is het restaurant het culinaire hart - die meegaat met de seizoenen. Geniet van al het lekkers dat er in het Vechtdal groeit, bloeit, rijpt èn loopt.

4,5 km vanaf Bergzicht

Bezoek website

Tante Pos

Brasserie Tante Pos is gevestigd in het monumentale "voormalig Postkantoor", gelegen op een schitterende locatie in het centrum van Ommen, het groene hart van het Overijssels Vechtdal. 

5 km vanaf Bergzicht

Bezoek website