Zoek en boek

Fietsen

Zo komt u op de mooiste plekken van het prachtige Vechtdal. Ontdek de prachtige natuur, de gezelligste dorpjes en pauzeer onderweg even op een terrasje. Heerlijk!

Ons park ligt midden in het fietsknooppunten netwerk, tussen punt 73 en 74. Mede daardoor kan er vanaf ons park gestart worden met verschillende fietsroutes:

- ANWB Rechterenroute (29km)

Ervaar het beste van het Vechtdal (47km)

- Langs de Regge en Sallandse heuvelrug (59km)

- Kampeerfietsroute Overijssel (69km)

- Fietsroute Pieterpad / Deel 5 (94km)

Bent u op doorreis en opzoek naar een trekkersveld om te overnachten? Neem dan nu contact met ons op en bespreek uw overnachting!

Fiets huren?

Zelf geen fiets mee kunnen nemen maar wilt u toch graag fietsen tijdens uw verblijf? Geen probleem: bij onze receptie kunt u een fiets huren! Klik op onderstaande button voor meer informatie. Wij wensen u alvast heel veel fietsplezier!

Fiets huren

Omgeving overzicht

ATB-route(s)

Toe aan een sportieve rit? Ook dit kan op de mooiste mooiste MTB-route van ons land die op een paar 100 meter van ons park start! 

Meer informatie

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse

De ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse 2019 wordt gehouden van 2 tot 7 september. Mooie routes in de prachtige omgeving van het Vechtdal zijn weer voor u uitgestippeld. Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. 

Bergzicht heeft een speciaal arrangement, inclusief ontbijt en diner, samengesteld. Wilt u meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

Fietsvierdaagse Arrangement