Zoek en boek

Receptie en parkwinkel

Heeft u, al dan niet tijdens uw verblijf, vragen? Stel ze aan de mederwerkers op onze receptie! Of het nu practische zaken zijn over uw verblijf, of vragen over eventuele uit-tips in de omgeving van ons park: we helpen u graag!

In het hoogseizoen is het op aankomst- en vertrekdagen (vrijdag en zaterdag) vaak erg druk in onze receptie. Het zou erg fijn zijn als er van de aankomende of vertrekkende gezinnen één personen naar binnen gaat voor het in- of uitchecken. Wilt u hier a.u.b. om denken?

Parkwinkel

Iedere ochtend kunt u ook bij onze parkwinkel terecht voor heerlijke, versgebakken warme broodjes. Croissants, Caiserbroodjes, Italiaanse bollen en... nog veel meer! De geur komt u al tegemoet als u de parkwinkel nadert! Heerlijk! En zoekt u iets lekkers voor bij de koffie? Ook appelflappen en gevulde koeken zijn verkrijgbaar. 

Verder kunt bij onze parkwinkel terecht voor de vergeten boodschappen! U vindt onze parkwinkel inpandig bij de receptie. 

Openingstijden

De parkwinkel is van maandag t/m zaterdag geopend van 08.30 - 12.30u. Voor de meest actuele tijden raden wij u aan onze site, of de publicaties op het publicatiebord op ons park in de in de gaten te houden.

Faciliteiten overzicht