Zoek en boek

Receptie en parkwinkel

Heeft u, al dan niet tijdens uw verblijf, vragen? Stel ze aan de medewerkers op onze receptie! Of het nu praktische zaken zijn over uw verblijf, of vragen over eventuele uit-tips in de omgeving van ons park: we helpen u graag!

In het hoogseizoen is het op aankomst- en vertrekdagen (vrijdag en zaterdag) vaak erg druk in onze receptie. Het zou erg fijn zijn als er van de aankomende of vertrekkende gezinnen één personen naar binnen gaat voor het in- of uitchecken. Wilt u hier a.u.b. om denken?

Parkwinkel

Iedere ochtend kunt u ook bij onze parkwinkel terecht voor heerlijke, vers gebakken warme broodjes. Croissants, kaiserbroodjes, Italiaanse bollen en... nog veel meer! De geur komt u al tegemoet als u de parkwinkel nadert! Heerlijk! En zoekt u iets lekkers voor bij de koffie? Ook appelflappen, pecanbroodjes en gevulde koeken zijn verkrijgbaar. 

Verder kunt in onze parkwinkel terecht voor de vergeten boodschappen! U vindt onze parkwinkel inpandig bij de receptie. 

Openingstijden

Onze receptie en parkwinkel zijn het hele jaar van maandag t/m zaterdag geopend van 08.30 - 12.30u. In de vakantieperiodes hanteren wij wisselende openingstijden. Voor de meest actuele tijden raden wij u aan onze site in de gaten te houden.

Faciliteiten overzicht