Zoek en boek

Receptie en parkwinkel

Heeft u, al dan niet tijdens uw verblijf, vragen? Stel ze aan de medewerkers van de receptie! Of het nu praktische zaken zijn over uw verblijf of vragen over eventuele uit-tips in de omgeving van ons park: ze helpen u graag!

In het hoogseizoen is het op aankomst- en vertrekdagen (vrijdag en zaterdag) vaak erg druk in de receptie. Het zou erg fijn zijn als er van de aankomende of vertrekkende gezinnen één personen naar binnen gaat voor het in- of uitchecken. Wilt u hier a.u.b. om denken?

Parkwinkel

Iedere ochtend (van april tot en met oktober) kunt u bij de parkwinkel terecht voor heerlijke, vers gebakken warme broodjes. Croissants, kaiserbroodjes, Italiaanse bollen en... nog veel meer! De geur komt u al tegemoet als u de parkwinkel nadert, heerlijk! En zoekt u iets lekkers voor bij de koffie? Ook appelflappen, pecanbroodjes en gevulde koeken zijn verkrijgbaar. 

Verder kunt in de parkwinkel terecht voor de vergeten boodschappen. U vindt de parkwinkel inpandig bij de receptie. 

Openingstijden

De receptie en parkwinkel zijn het hele jaar van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 - 12.30u. In de vakantieperiodes zijn er afwijkende openingstijden. Voor de meest actuele tijden klikt u HIER

Faciliteiten overzicht