Zoek en boek

Camping aan het water

'Camping aan het water in Ommen', eindelijk konden wij onszelf zo noemen in de laatste week van februari dit jaar (2020). Door de extreme regenval van de voorgaande weken was de waterstand van rivier 'de Regge', die direct achter ons park stroomt' zo hoog dat hij volledig buiten zijn oevers was getreden. Het water kwam vanaf de Regge tot aan het chaletpark aan toe, wat uiteraard mooie en bijzondere beelden opleverde. U vindt ze hiernaast!

Gelukkig is op dit moment, 2 maart, de waterstand al weer behoorlijk gezakt en kunnen we langzamerhand zeggen dat het park en omgeving weer gaat lijken op de 'normale situatie'. Heeft u deze situatie wel eens gezien? Zo niet, bekijk dan eens onze sfeerimpressie die u kunt zien door op onderstaande link te klikken. 

JA, IK WIL DE SFEERIMPRESSIE ZIEN!

Geniet u van de beelden van de omgeving? Klik dan gauw op onderstaande button en ontdek wat voor natuurschoon er nog meer te zien is in de directe omgeving van het park.

LAAT DE OMGEVING ZIEN!

Zicht vanaf de rand van het chaletpark. Waar normaal de koeien in het weiland staan heeft de Regge het gebied nu overgenomen. 

 

Het voet- fiets- en ruiterpand links van de Regge is volledig verdwenen.