Zoek en boek

Camping Bergzicht in Ommen

Camping Bergzicht in Ommen, gelegen aan de voet van de Lemelerberg in het stroomdallandschap van Vecht en Regge. Omgeven door groen en natuur komt u helemaal tot rust. 

Camping bij Ommen

Camping en Chaletpark Bergzicht ligt niet in het centrum van Ommen maar in het buurtschap Giethmen onder de rook van Ommen. Daarom vindt u in onze advertenties ook vaak de benaming 'Camping en Chaletpark Bergzicht in Giethmen, Ommen'. Als u dus niet perse een camping ín Ommen zoekt maar een camping bij Ommen of in de buurt van Ommen ook volstaat heten wij u van harte welkom.  Kijk gauw naar een overzicht van al onze faciliteiten. We hopen dat ze bijdragen aan een heerlijke vakantie in Ommen

Camping in het Vechtdal

Bergzicht is één van de  de vele campings in Ommen en ligt daarmee in het kloppend hart van het Vechtdal. Ofwel: een echte Vechtdal camping! Dit maakt dat er in de directe omgeving van ons park veel toeristische trekpleisters zijn. Vooral in de vakantieperiodes bruist het zodoende van de activiteiten in het Vechtdal. Wat dacht u van de Ommer Bissingh, de Hammer Brinkdagen of... zoekt u liever de rust van de natuur? Ook dat is er meer dan genoeg in de omgeving!

Klik op één van onderstaande buttons om te zien wat er allemaal te doen is op en rondom ons park!

FACILITEITEN               OMGEVING