Zoek en boek

Corona, de maatregelen

Ook in 2022 zal het coronavirus nog een flinke invloed hebben op onze samenleving.

Welke invloed het virus en bijbehorende maatregelen dit seizoen op ons park gaan hebben is nog niet bekend. Waar is de QR-code allemaal voor nodig? Kunnen kinderen gewoon naar de kinderclub? En hoe zit het met het gebruik van het zwembad?

Het is nog afwachten.

Verblijven op het park zal gewoon kunnen plaatsvinden. Maatregelen zullen naar alle waarschijnlijk invloed hebben op de faciliteiten die worden aangeboden.

Vooralsnog  kunt u daarom gewoon een verblijf boeken. Wanneer u tevens gebruik maakt van het annuleringsfonds bent u ook verzekerd bij annulering (ten gevolge van COVID-19).

Via de RECRON, de branche organisatie, blijven wij op de hoogte van overheidsmaatregelen en houden wij u op de hoogte via deze pagina. 

De meest recente ontwikkelingen omtrent de landelijke maatregelen vindt u sowieso via onze OVERHEID

 

Rust en vertrouwen 

Wij vinden rust en vertrouwen in het volgende Bijbelgedeelte als ondersteuning van onze Hemelse Vader in deze tijd, en wij willen u dit graag meegeven:

 

Psalm 91:1-6

Bij de Heer ben ik veilig, hij is de Allerhoogste God. Bij Hem vind ik rust, hij is de machtige God. Daarom zeg ik tegen Hem: U beschermt mij, ik hoef niet bang te zijn. Op u vertrouw ik.

De Heer helpt je als je doodziek bent. De Heer beschermt je, zoals een vogel haar jongen beschermt onder haar vleugels. De Heer is trouw. Hij is zo sterk als een schild, hij houdt elke aanval tegen.

Je hoeft niet bang te zijn voor het gevaar in de nacht, en overdag word je niet aangevallen. In het donker hoef je niet bang te zijn voor de dood, en als het licht is overkomt je geen kwaad.

 

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en hopen en bidden dat dit gauw achter ons mag komen te liggen.

Met vriendelijke groet,

Familie Lamberink

Chaletpark en camping Bergzicht