Zoek en boek

Hartelijk dank, namens Campagneteam Huntington

Geplaatst: 16-03-2023

Woensdag 15 maart heeft Martijn Lamberink van Camping en Chaletpark Bergzicht een cheque van € 3000 overhandigd aan Manon Maag van het campagneteam Huntington.

De familie Lamberink kent Mannie Bartels en Marja Boerman uit Ommen die de ziekte van Huntington helaas in de familie hebben. Ziekte van Huntington is een erfelijke hersenaandoening en uit zich in o.a. onwillekeurige bewegingen die langzaam verergeren, verstandelijke achteruitgang en kan leiden tot verschillende psychische symptomen. De eerste symptomen openbaren zicht meestal tussen de 35 – 45 jaar. Er is nog geen behandeling om deze ziekte te genezen of het verloop af te remmen.

Camping en Chaletpark Bergzicht zamelt elk jaar geld in voor een goed doel door een collectebus en diverse acties. In 2022 was campagneteam Huntington het goede doel en er is, met hulp van alle gasten, maar liefst € 3000 opgehaald. Mannie Bartels, Marja Boerman en Manon Maag van het campagneteam Huntington zijn hier zeer dankbaar voor. Voor 2023 blijft campagneteam Huntington het goede doel van Camping en Chaletpark Bergzicht omdat er nog zoveel meer onderzoek nodig is naar deze ziekte.

Namens Campagneteam Huntington en ons, hartelijk dank!

 

 

Nieuws overzicht