Zoek en boek

Christelijke identiteit

'Een camping kan niet christelijk zijn, de bezoekers en/of eigenaren wel'. Een typische uitspraak maar in het geval van ons park wel waarheid. Door de jaren heen is gebleken dat ons park veelal wordt bezocht door gasten met een christelijke achtergrond. Ook de eigenaren en medewerkers hebben een christelijke identiteit, waardoor wij veelal worden bestempeld als een christelijke camping. 

Houdt dit in dat er alleen mensen met een christelijke identiteit welkom zijn? Nee, absoluut niet! Iedereen is welkom en we hopen dat iedereen dat ook zo ervaart. De christelijke identiteit van zowel de eigenaar als de gasten brengt echter wel één van de kenmerken van ons park met zich mee: in verband met de zondagsrust zijn al onze faciliteiten (op het sanitairgebouw na) op zondag gesloten. Weest u zich hier a.u.b. van bewust als u een verblijf op ons park boekt. Dit voorkomt (wellicht) verrassingen achteraf. 

Verder zijn er in het hoogseizoen verschillende activiteiten die aansluiten bij deze christelijke identiteit. Zo is er op de zondagavonden een sing-in waarin veelal gezangen en opwekkingsnummers worden gezongen. Op de donderdagavonden is er een, wat traditionelere, psalmzangavond. Ook wordt er bijvoorbeeld zo nu en dan een meditatieve ochtendwandeling georganiseerd. 

 

 

Samen psalmen zingen rondom de piano