Zoek en boek

Tuinonderhoud

Heerlijk, een tweede thuis op ons prachtige park. Tegelijk brengt juist dit ook weer extra werk met zich mee: schoonhouden, onderhouden en tuinieren bijvoorbeeld. En juist voor dit laatste raden wij u Hoveniersbedrijf Anne Lamberink aan. 

'Beplanting is om van te genieten wanneer u thuiskomt van een drukke werkdag. Ieder jaargetijde heeft uw tuin u wat te bieden. Ook met uw zintuigen gaat u merken dat u thuis bent. Door tuinonderhoud toe te passen haal je het maximale plezier uit wat uw tuin u te bieden heeft. Door onderhoud blijven strakke vormen strak, bloeiende plantvakken bloeien uitbundig en het ontwerp krijgt de beste begeleiding.

Kortom, tuinonderhoud betekent elementen in stand houden waar u zo van geniet!' aldus Anne. 

Ontwerp en aanleg

Tegelijk kunt u ook bij Hoveniersbedrijf Anne Lamberink terecht als het gaat om ontwerp en aanleg van uw tuin. Bijvoorbeeld omdat u een nieuw Chalet op ons park heeft laten plaatsen. Hij kijkt samen met u naar uw wensen 

'De ideale situatie kun je creëren door uit te zoeken wat voor u belangrijk is en dit samen te voegen in een ontwerp. Hieronder staan wat voorbeelden van onderdelen die u kunt bespreken met de Anne:

  • Materiaalkeuze
  • Beplantingskeuze
  • Welke sfeer hebt u voor ogen
  • Praktisch en strak of Complex en sierlijk
  • Welke kleuren, welke geuren
  • Kortom welke verwachtingen hebt u van uw nieuwe tuin' 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Anne door op onderstaande button te klikken.

CONTACT

Een compleet aangelegde tuin door Anne Lamberink op Bergzicht

 

Een compleet aangelegde tuin door Anne Lamberink op Bergzicht