Zoek en boek

Tuinonderhoud

Heerlijk, een tweede thuis op ons prachtige park. Tegelijk brengt juist dit ook weer extra werk met zich mee: schoonhouden, onderhouden, en tuinieren bijvoorbeeld. En juist voor dit laatste raden wij u Hoveniersbedrijf Anne Lamberink aan. 

'Beplanting is om van te genieten wanneer u thuis komt van een drukke werkdag. Ieder jaargetijde heeft uw tuin u wat te bieden. Ook met uw zintuigen gaat u merken dat u thuis bent.

Door Tuinonderhoud toe te passen haal je het maximale plezier uit wat uw tuin u te bieden heeft. Door onderhoud blijven strakke vormen strak, bloeiende plantvakken bloeien uitbundiger en het ontwerp krijgt de beste begeleiding.

Kortom, Tuinonderhoud betekend elementen in stand houden waar u zo van geniet!' aldus Anne. 

Klinkt heel aanlokkelijk toch? 'Thuiskomen' in uw tweede thuis waarbij het complete tuinonderhoud al is gedaan zodat u maximaal kunt genieten van de rust en ruimte die Camping in Chaletpark Bergzicht u te bieden heeft. 

 

Ontwerp en aanleg

Tegelijk kunt u ook bij Hoveniersbedrijf Anne Lamberink terecht als het gaat om ontwerp en aanleg van uw tuin. Bijvoorbeeld omdat u een nieuw Chalet op ons park heeft laten plaatsen. Hij kijkt samen met u naar uw wensen 

'De ideale situatie kun je creëren door uit te zoeken wat voor u belangrijk is en dit samen te voegen in een ontwerp. Hieronder staan wat voorbeelden van onderdelen die u kunt bespreken met de Anne:

  • Materiaal keuze
  • Beplantingskeuze
  • Welke sfeer hebt u voor ogen
  • Praktisch en strak of Complex en sierlijk
  • Welke kleuren, welke geuren
  • Kortom welke verwachtingen hebt u van uw nieuwe tuin' 

 

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 06 12 266 234 of mail naar info@annelamberink.nl.

Website Hoveniersbedrijf Anne Lamberink

Een compleet aangelegde tuin door Anne Lamberink op Bergzicht

 

Een compleet aangelegde tuin door Anne Lamberink op Bergzicht