Zoek en boek

Stacaravan of chalet huren in Ommen, Overijssel

Zoals onze naam, Camping en Chaletpark Bergzicht, al doet vermoeden zijn wij meer dan alleen een camping. Sinds 2014 is onze camping uitgebreid met een ruim opgezet chaletpark, geschikt voor 50 chalets. Als u op de plattegrond kijkt kunt u dit gedeelte vinden bij de naam 'Op n Esch'. Vanaf dit chaletpark loopt u zo de vrije natuur in naar rivier de Regge die achter ons park stroomt, of u pakt het bospad en in een mum van tijd staat u letterlijk aan de voet van de Lemelerberg met uitzicht op de schaapskooi. Op dit chaletpark staan een groot aantal chalets geschikt voor respectievelijk 4, 6 of 8 personen. Tevens variëren de chalets in luxe: van een keuken met vaatwasser tot wellness-badkamer. Alle chalets staan op eigen, veelal door hagen afgeschermde, percelen.

Maar niet alleen op ons chaletpark vindt u chalets! Langzamerhand worden de oudere types stacaravans op ons park ook vervangen door chalets. U vraagt zich af wat het voordeel is van een chalet ten opzichte van een stacaravan? Een chalet is luxere/ nieuwere versie van een stacaravan met iets meer comfort. Verder zijn chalets vaak wat nieuwer, zo ook op ons park. Als u exact wilt weten op welke locaties de overige chalets allemaal staan raden wij u aan contact met ons op te nemen. 

Verspreidt over ons park bevinden zich een groot aantal stacaravans. Deze stacaravans zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Alle stacaravans staan op een eigen, veelal afgeschermd, perceel. Zo heeft u in de meeste gevallen veel privacy in en om uw vakantieverblijf! 

Stacaravan huren in Overijssel

En wat het voordeel van het verblijven in een stacaravan op ons park is? Dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten die het park u te bieden heeft: een verwarmd buitenzwembad, iedere ochtend verse, warme broodjes in de parkwinkel, een wasseretterecreatiewerk in de vakantieperiodes en nog veel meer! En wilt u even van het park af? Ook in de omgeving is meer dan genoeg te doen!

Enthousiast geworden over het huren van een stacaravan in Overijssel? Bekijk dan hieronder ons aanbod en boek uw vakantie! 

Faciliteiten rondom uw chalet in Ommen

En wat het voordeel van het verblijven in een chalet op ons park is? Dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten die het park u te bieden heeft: een verwarmd buitenzwembad, iedere ochtend verse, warme broodjes in de parkwinkel, een wasseretterecreatiewerk in de vakantieperiodes en nog veel meer! En wilt u even van het park af? Ook in de omgeving is meer dan genoeg te doen! Wat dacht u bijvoorbeeld van het grote aantal landgoederen rondom ons park? Of de vele winkelcentra in de buurt?

Enthousiast geworden? Bekijk dan ons aanbod in de tegels hieronder, selecteer en boek uw verblijf en kom genieten van een onvergetelijke vakantie!