Zoek en boek

Ik wil verkopen

U overweegt uw kampeermiddel te verkopen?

Er zijn binnen het verkooptraject een aantal (administratieve) stappen die moeten worden doorlopen alvorens over te gaan tot verkoop.

  • Allereerst maakt u aan ons kenbaar dat u uw kampeermiddel wilt verkopen. Dit kan door een mail te sturen naar verkoop@bergzicht.nl. Wij komen uw kampeermiddel dan bekijken en beoordelen dan of het (nog) geschikt is voor verkoop.

  • Achten wij uw kampeermiddel geschikt voor verkoop dan ontvangt u van ons de ‘Verkoopvoorwaarden’.

  • Na ondertekening door beide partijen en het retourneren van dit document aan ons ontvangt u van ons een ‘Toestemmingsverklaring’. Op deze verklaring staan in sommige gevallen nog zaken vermeld die u als verkopende partij moet ondernemen voordat u definitief mag overgaan tot het te koop aanbieden van uw kampeermiddel.   

    Tevens ontvangt u van ons een (voorbeeld) (ver)koopovereenkomst die u kunt gebruiken bij de geplande aan- of verkoop.  
     
  • Alvorens een op handen zijnde verkoop definitief kan worden gemaakt. willen wij eerst kennis hebben gemaakt met de potentiële nieuwe eigenaren.

Wanneer u één van bovenstaande vier stappen verzaakt, maar toch over bent gegaan tot verkoop, dan zal de aspirant-koper ons terrein met zijn nieuwe aankoop direct moeten verlaten.