Zoek en boek

Zorgvakantie met mantelzorgchalet in Overijssel

Zoekt u een aangepast vakantieverblijf of heeft u, uw partner of ander gezinslid zorg nodig tijdens de vakantie? In samenwerking met Zorgvakanties Overijssel kunt u op Camping en chaletpark Bergzicht in Ommen, Overijssel, in een luxe aangepaste zorgchalet zorgeloos genieten van een kort of langer verblijf.

De luxe zorgchalet is zeer geschikt voor ouderen met een beperking of voor gezinnen met een gezinslid die een beperking heeft. Desgewenst kan voor de zorgvragende de extra specifieke zorg die nodig is geregeld worden via Zorg op locatie. De aparte, naastgelegen luxe 6 pers. Mantelzorgchalet is ideaal voor uw eventuele familie of begeleiders. Met een verblijf in onze zorg- of mantelzorgchalet kan u, wanneer uw gezondheid het toelaat, ook direct genieten van alle faciliteiten die Bergzicht u te bieden heeft!

 

 

Bekijk ook de video-impressie van onze zorgchalet:

 

Zorgvakantie met groepsaccommodatie

Op het terrein van Camping en Chaletpark Bergzicht staat tevens een groepsaccommodatie. Hierdoor kunt u bij ons ook terrecht voor bijvoorbeeld uw familieweekenden door de unieke combinatie van een zorgvakantie met een groepsaccommodatie.

Boek nu