ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse - Standaardarrangement

Ook in 2019 zal deze populaire fietsvierdaagse weer plaatsvinden. De ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse wordt gereden van 3 tot 7 september 2019. Mooie routes in de prachtige omgeving van het Vechtdal zijn weer voor u uitgestippeld.

Ontdek het Vechtdal

Er zijn kortere (40 km) en langere (60 km) fietsroutes. Alle routes hebben hun eigen thema en ook zijn ze geheel gemarkeerd zodat u de fietsroutes eenvoudig kunt volgen. De routekaarten worden, per dag, bij de start uitgereikt.

Stempelt u mee voor een volle kaart? Bij een volle kaart ontvang u van ons een leuk presentje. (Klik op onderstaande afbeelding om in te zoomen) 

 

WIFI op de camping

Even uw mail checken, een leuke vakantiefoto delen met vrienden om gewoon wat surfen op het internet: het kan allemaal! Wij beschikken over een wifi-netwerk, zodat u ook tijdens uw vakantie altijd online kunt zijn. 

De tarieven voor het gebruik van Wifi zijn als volgt:

  1. - Per dag        €   2,-
  2. - Per week      € 10,-

Een login en wachtwoord zijn verkrijgbaar bij de receptie. 

 

 

Standaardarrangement - inhoud

Periode

  • 2 september - 7 september 2019

Kosten

  1. Kampeerplaats € 140,-
  2. Accommodatie € 235,-
  3. Camper € 130,-

Let op: dit is op basis van 2 personen, inclusief twee deelnemerskaarten

Aankomst vanaf 14.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.

Voor eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord. Dit kan telefonisch of via mail: info@bergzicht.nl

Deelneming aan het annuleringsfonds wordt dringend aanbevolen. Door het deelnemen aan dit fonds kan men zich vrijwaren tegen de kosten van annulering m.b.t. de camping en de chalets/stacaravans, indien aan één van de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Plotselinge ziekte / ongeval van een meereizend gezinslid. 
  • Ernstige ziekte en of sterfgeval in de familie 1e of 2e graad. 
  • Diefstal, brand of grote schade aan het kampeermiddel binnen drie weken voor aankomst. 

Deelneming aan het annuleringsfonds is slechts mogelijk direct bij boeking. De kosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs. 

Het annuleringsfonds is geldig vanaf de dag van betaling tot aan de dag van vertrek van ons vakantieverblijf. Bij noodzakelijke vroegtijdige afbreking van het vakantieverblijf, wordt het bedrag naar rato gerestitueerd, minus € 25,- administratiekosten.

Extra: Verwenarrangement

De geur van verse koffie, een gekookt eitje en warme broodjes in de ochtend: wens elkaar een goede tocht bij een heerlijk uitgebreid ontbijt! Na een heerlijke dagtocht staat voor u in de avond weer een heerlijk diner, buffet o.i.d. klaar om samen de dag te bespreken.

Naast het bestaande arrangement hebben wij ook een verwenarrangement voor u samengesteld! Dit arrangement bestaat uit ontbijt, lunch en diner en is voor slechts €125,- p.p. extra bij te boeken. 

Wilt u een uitgebreider overzicht van het volledige verwenarrangement? Klik dan op onderstaande button!

Verwenarrangement 2018


 

 

Meer arrangementen?

Benieuwd welke arrangementen wij nog meer voor u hebben samengesteld? Klik dan gauw op onderstaande button, en ontdek welke arrangementen wij nog meer aanbieden!

Arrangementen 2019